Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Οι νεοναζί είναι ανεπιθύμητοι στην Εορδαία των μαρτυρικών χωριών.



Πολίτες της Εορδαίας,
Είναι η δεύτερη φορά που η εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση της ΧΑ προσπαθεί να τονίσει την παρουσία της στην περιοχή μας.
Είναι ακόμη νωπή η μνήμη για τα εγκλήματα των φασιστών και των δοσίλογων συνεργατών τους που αιματοκύλισαν τη χώρα μας, κάνοντας παρανάλωμα δεκάδες μαρτυρικά χωριά, θύλακες αντίστασης, που τόλμησαν να υψώσουν το ανάστημα τους απέναντι στον κατακτητή.
Οι επίγονοι του Χίτλερ μολύνουν με την παρουσία τους την ιστορία της Εορδαίας και προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας.
 
Μιλάμε γι΄ αυτούς που ανατράφηκαν και μεγάλωσαν με την ανοχή και τη συνενοχή αυτών που βύθισαν τη χώρα στο σκοτάδι των μνημονίων, χειραγωγούνται από τους οικονομικούς κύκλους και προσπαθούν να σπείρουν το μίσος στην ελληνική κοινωνία.
Χρόνια τώρα η δολοφονική οργάνωση της ΧΑ δρα ανενόχλητη, οπλίζεται, διεισδύει στον κρατικό μηχανισμό, κινείται στις παρυφές των δυνάμεων καταστολής, επιτίθεται σε μετανάστες, έχει σαν στόχο την αριστερά και τους δημοκρατικούς πολίτες.
Είναι το εργαλείο στα χέρια αυτών που προσπαθούν, κατασκευάζοντας τις ανιστόρητες θεωρίες των δύο άκρων, να σπείρουν τον φόβο στην κοινωνία,
να χτυπήσουν τις κοινωνικές αντιστάσεις και το λαϊκό κίνημα και να φράξουν τον δρόμο στην αριστερά, που είναι ο πραγματικός κίνδυνος για την κυβέρνηση και τα Μνημόνια.
Καλούμε τους πολίτες της Εορδαίας να  συστρατευτούν με το μεγάλο Δημοκρατικό Λαϊκό κίνημα που εξαπλώνεται στη χώρα, στη μεγάλη προσπάθεια της ανατροπής, για να κάνουμε παρελθόν την αθλιότητα των μνημονίων.
Οι μαζικοί λαϊκοί αγώνες θα είναι η απάντηση στους πρωτεργάτες της εκτροπής.
Κανένας φασισμός δεν έχει θέση στη ζωή μας, κανενός είδους φασισμός δεν έχει θέση στην Εορδαία.

ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ