Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

δ.τ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»



 Το σωματείο ιδιοκτητών ταξί Κοζάνης «Άγιος Χριστόφορος», καλεί τα υπόλοιπα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να στηρίξουν την τροπολογία που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης  και που αφορά άμεσα μέτρα ανακούφισης των αυτοαπασχολούμενων  ασφαλισμένων. 
 
  Χιλιάδες συνάδελφοί μας αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι έχουν μείνει χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Η πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ μας έχει φέρει σε αδιέξοδο.  Η επίθεση που δεχόμαστε σαν κλάδος είναι ίδιας έντασης με αυτή που βιώνει η  εργατική τάξη, οι συνάδελφοί μας αυτοαπασχολούμενοι από άλλους κλάδους, η φτωχοί αγρότες, η νεολαία μας.
Στηρίζοντας την τροπολογία του ΚΚΕ, ζητούμε:
· Να μην επιβάλλονται πρόστιμα και προσαυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές και όσα έχουν επιβληθεί να διαγραφούν
· Να απαγορεύεται κάθε μέτρο αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος των ασφαλισμένων
· Να θεωρούνται χωρίς καμιά προϋπόθεση τα βιβλιάρια ασθενείας των ασφαλισμένων που αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές
· Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι και οι κανονιστικές διατάξεις που επιβάλλουν αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές στους νέους ασφαλισμένους
· Το Δημόσιο να καταβάλλει εντόκως στα ασφαλιστικά ταμεία τις ζημιές που έχουν υποστεί από τη δέσμευση των αποθεματικών και από το κούρεμα των ομολόγων.