Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Δωρεά εις μνήμην Ασημενίδη Απόστολου για τη στήριξη των δράσεων της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης



Η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την οικογένεια του εκλιπόντος Ασημενίδη Απόστολου για τη δωρεά 300 ευρώ, εις μνήμην του.
Η συγκεκριμένη δωρεά θα στηρίξει σημαντικά τη λειτουργία του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, το οποίο φιλοξενεί, σήμερα, 130 παιδιά από την Α΄ τάξη του Δημοτικού, μέχρι την προετοιμασία για τις πανελλήνιες των μαθητών της Γ΄ τάξης του λυκείου.
 
Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, ανάλογες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και ελπίδα, ενισχύοντας την πίστη μας ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε ουσιαστικότερα στον αγώνα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis