Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ» εντάχθηκε το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Πολυλειτουργικού Κτιρίου στο Τρανόβαλτο



Στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ» εντάχθηκε το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Πολυλειτουργικού Κτιρίου στο Τρανόβαλτο προϋπολογισμού 198.246,60 ευρώ. 
Η σχετική πρόταση που κατέθεσε το 2012 ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού αξιολογήθηκε και είναι μεταξύ των 10 προτάσεων που εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη και εντάσσονται στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ», που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) 2007-2013, με συνολική δημόσια δαπάνη για τα 10 έργα 3.502.867,40 ευρώ. 
 
Στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζεται το ΚΑΠΗ Τρανοβάλτου, το Ιατρείο ενώ διαθέτει και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.  
 Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος αναφερόμενος στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο στην ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ», υπογράμμισε τα οφέλη που θα προκύψουν από την παρέμβαση αυτή όπως είναι η σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας, η μείωση των λειτουργικών εξόδων, και η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.
 Πρόκειται για το 4ο έργο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού που εντάσσεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς ήδη έχουν εκτελεστεί οι αντίστοιχες Ενεργειακές Αναβαθμίσεις στο Γυμνάσιο-Λύκειο Σερβίων και στο κτίριο του Δημαρχείου ενώ ενταγμένη στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» είναι η Βιοκλιματική Αναβάθμιση της Πλατείας Λαϊκής Αγοράς Σερβίων.


 Βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://youtu.be/6CjtEcw3YYM
 



 Βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://youtu.be/6CjtEcw3YYM