Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ο Δένδιας απαγορεύει την αντιφασιστική διαδήλωση κάνοντας πλάτες στους νεοναζί

Όλοι στο συλλαλητήριο Σάββατο 30 Νοέμβρη, Προπύλαια 4μμ
Αστυνομικοί του ΑΤ Ακροπόλεως επέδωσαν στον συντονιστή της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Πέτρο Κωνσταντίνου «Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής» Κωνσταντίνου Μιχαιρίνα με την οποία απαγορεύεται η πραγματοποίηση της αντιφασιστικής πορείας από τα Προπύλαια στις 4μμ που είχαν καλέσει ι η ΚΕΕΡΦΑ, η Ένωση Μεταναστών Εργατών, ο Αντιφασιστικός συντονισμός επιτροπών-συλλογικοτήτων-πρωτοβουλιών Αθήνας -Πειραιά, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ , φοιτητικοί σύλλογοι και συνδικάτα. Επίσης απαγορεύει την πορεία του Αντιφασιστικού Μετώπου από το Μοναστηράκι στις 4μμ.
 


Την ίδια ώρα επιτρέπει στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να αμαυρώσουν τη Πλατεία Συντάγματος με την κάλυψη της ΕΛΑΣ , να πραγματοποιήσουν σύναξη μίσους υπέρ των επικεφαλής των Ταγμάτων εφόδου των νεοναζί που βρίσκονται στη φυλακή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και άλλων φασιστικών και ρατσιστικών επιθέσεων κατά αριστερών, μεταναστών, συνδικαλιστών, καλλιτεχνών.
Η κυβέρνηση του Σαμαρά και του Δένδια μπροστά στην απομόνωση της από τις ηρωικές απεργίες στα ΑΕΙ, την μάχη των εργαζόμενων της ΕΡΤ, των γιατρών του ΕΣΥ και του ΕΟΠΠΥ επιστρατεύει ξανά την άθλια θεωρία των δύο άκρων βγάζοντας στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιώντας την εγκληματική αυτή οργάνωση ως πολιορκητικό κριό κατά του αντιφασιστικού και του εργατικού κινήματος. Για να επιβάλει τον άθλιο προϋπολογισμό-νέο Μνημόνιο παίζει το χαρτί του αποπροσανατολισμού, στοχοποιώντας την αριστερά και τους μετανάστες με νέα ρατσιστικά μέτρα και ξαναφέρνοντας στην επιφάνεια τη Χρυσή Αυγή.
Αποτελεί θράσος η απόπειρα να εξισωθεί η αντιφασιστική κινητοποίηση των κινημάτων, των φοιτητικών συλλόγων, των συνδικάτων με τη φασιστική παρασύναξη των λιγοστών θλιβερών οπαδών των έγκλειστων στο Κορυδαλλό κατηγορούμενων για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου που έσπειραν το τρόμο στις γειτονιές.
Η κάλυψη της ΝΔ προς τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, το κράτημα των γεφυρών με την ακροδεξιά και ανοιχτά ναζιστική πτέρυγα της δεξιάς πολυκατοικίας είναι απειλή για τις ελευθερίες όλων μας.
Καλούμε τα συνδικάτα, τα κόμματα της αριστεράς να καταδικάσουν την άθλια επίθεση στο αντιφασιστικό κίνημα, την πραγματική ασπίδα υπεράσπισης των ελευθεριών απέναντι στην φασιστική απειλή και να δώσουν δυναμικό παρών στα Προπύλαια στις 4μμ ώστε να αποτρέψουμε το να μπει το δικαίωμα στην πορεία που καταχτήθηκε με αγώνες και θυσίες στην μεταπολίτευση στο γύψο. Είναι ώρα τα συνδικάτα να καλέσουν άμεσα Γενική Απεργία για να διώξουμε την επικίνδυνη κυβέρνηση των νέων Μνημονίων και των συνεργατών των νεοναζί.
Όλοι και όλες στο μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο για να ματαιώσουμε την φασιστοσύναξη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να καταγγείλουμε τη κάλυψη της δράσης της από την ΕΛΑΣ του Δένδια.
Επικοινωνία με Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστή ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικό σύμβουλο Αθήνας 

_____________________________

 
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Τηλ.2103232871, 6932828964