Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Λειτουργεί το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στα Σέρβια



Ξεκίνησε, με την εγκατάσταση του αρμόδιου υπαλλήλου, τη λειτουργία του στα Σέρβια το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων.
Το γραφείο στεγάζεται στο κτίριο του ΚΕΠ Σερβίων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπως είχε προταθεί από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τους πολίτες για σημαντικό ποσοστό των υπηρεσιών που παρέχουν οι ΔΟΥ. Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού διέθεσε στο ΓΕΦ τον απαραίτητο εξοπλισμό (γραφεία, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.α.) ενώ θα αναλάβει και τα έξοδα λειτουργίας του (πλην της μισθοδοσίας των υπαλλήλων). 
 
 Το ΓΕΦ επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της λειτουργία του στα Σέρβια και στη σημασία που έχει για τους πολίτες του Δήμου, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη συνεργασία που υπήρξε με τον Προϊστάμενο της ΔΟΥ Κοζάνης Αναστάσιο Γκλούμπο ώστε να ξεπεραστούν τα τεχνικά ζητήματα, να εγκατασταθεί ο αρμόδιος υπάλληλος και να ξεκινήσει η λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων.