Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Καταδικάζουμε την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ



Νύχτα χτύπησε η χούντα της τρόικας και του κεφαλαίου με εισβολή των ΜΑΤ στις 4.30 το πρωί στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Τις παραμονές της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου διάλεξε η κυβέρνηση για να χτυπήσει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και μαζί τους τη Δημοκρατία και την ενημέρωση για να μας θυμίσει ότι η δικτατορία δεν έφυγε το 73 αλλά παραμένει εδώ ολοζώντανη για να χτυπήσει κάθε φωνή, κάθε εκδήλωση των εργαζόμενων που θέλει να ανατρέψει τη μαυρίλα που επιβάλουν εδώ και τέσσερα χρόνια στον Ελληνικό λαό!
 
Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή και συνολικά την κυβέρνηση των δωσίλογων που έφεραν τη φτώχεια την ανεργία και το ξεπούλημα της χώρας.
Εκφράζουμε προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ την αγωνιστική Αλληλεγγύη των μελών μας και όλων των εργαζομένων της ΔΕΗ και της περιοχής μας!
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής μας να περιφρουρήσουμε την δημόσια και ελεύθερη ενημέρωση  αλλά και τα δικαιώματα των εργαζομένων συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις που θα προγραμματιστούν ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ και της εισβολής των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο.

Ψωμί παιδεία ελευθερία
Εμπρός για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία  

Το γραφείο τύπου