Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ολοκληρώνεται η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στη Μεσιανή



Την εξέλιξη των εργασιών αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Μεσιανής επιθεώρησε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος μαζί με τους Αντιδημάρχους Νίκο Λαζαριώτη και Τάσο Αλεξόπουλο, τον Πρόεδρο Γιώργο Κωνσταντινίδη, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και κλιμάκιο μηχανικών των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και του Δήμου. 
 
 Οι εργασίες έχουν περαιωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του έργου καθώς έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου αλλά και του εξωτερικού αγωγού συνολικού μήκους περίπου 9,5χλμ ενώ στη φάση την περαίωσης είναι οι επισκευαστικές εργασίες στη δεξαμενή. Στην σημασία του έργου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος ενώ υπογράμμισε και την συνεργασία που υπήρξε μεταξύ Δήμου, Περιφέρειας, Τεχνικών Υπηρεσιών, ANKO και αναδόχου ώστε το έργο να ολοκληρωθεί σύντομα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Μεσιανής είναι ένα από τα έξι αντίστοιχα έργα που υλοποιούνται στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού (Βαθύλακκος, Ροδίτης, Ίμερα-Αύρα, Καστανιά, Β’ Φάση Σερβίων).



Βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://vimeo.com/79974555 Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Μεσιανής Γιώργος Κωνσταντινίδης