Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Συγκρότηση οριστικού «Μητρώου Ωφελουμένων» και «Μητρώου ΚΕΚ» της δράσης «Κατάρτιση με επιχορήγηση (Voucher) ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β΄της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση»



Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, μετά από σχετικές αποφάσεις της Διοικούσας Επιτροπής του, ανακοίνωσε σήμερα (18/12/2013) τους οριστικούς  πίνακες κατάταξης του «Μητρώου Ωφελουμένων» (Τεχνίτες και Διπλωματούχοι Μηχανικοί), που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη δράση «Κατάρτιση με επιχορήγηση (Voucher) ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β΄της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση». Παράλληλα ανακοίνωσε και τους οριστικούς πίνακες του «Μητρώου ΚΕΚ» ανα Περιφέρεια.


Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερομένοι, δεν θα ενημερωθούν με άλλο τρόπο εγγράφως ή ατομικά, αλλά ο καθένας με δική του φροντίδα και επιμέλεια θα πρέπει να λάβει γνώση των πινάκων αυτών που βρίσκονται αναρτημένοι στη σελίδα www.voucher.gov.gr.

Οι πίνακες κατάταξης του «Μητρώου Ωφελουμένων» (Τεχνίτες & Μηχανικοί) καταρτίστηκαν, αφού ελήφθησαν υπόψη τα αποτελέσματα της βαθμολόγησης και του ελέγχου των δικαιολογητικών, η ύπαρξη ΚΕΚ ανά Περιφέρεια και το πλήθος των αιτήσεων των Ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και ανά ομάδα Ωφελουμένων.

Κάθε Ωφελούμενος που περιλαμβάνεται στο «Μητρώο Ωφελουμένων» είναι δικαιούχος επιταγής κατάρτισης, την οποία θα παραλαμβάνει για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αυτοπροσώπως απ’ τα γραφεία του ΤΕΕ / Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας (Μπουσίου και Εστίας 3, Κοζάνη, 2461028030, tee_koz@tee.gr). Η χορήγηση των επιταγών θα γίνεται από την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013  έως και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. Για την παραλαβή της επιταγής κατάρτισης κάθε Ωφελούμενος πρέπει:
Α)     να επιδείξει υποχρεωτικά την Αστυνομική του Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Άδεια Οδήγησης, καθώς και το αποδεικτικό υποβολής της αίτησης συμμετοχής που αναφέρει τον ΚΑΥΑΣ
Β)      να προσκομίσει υποχρεωτικά αντίγραφο της πρώτης σελίδας του Βιβλιαρίου Τραπέζης , με τα στοιχεία λογαριασμού του (IBAN & Κατάστημα Τράπεζας).

Η επιταγή κατάρτισης ισχύει ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ (5) ΜΗΝΕΣ από την ημερομηνία παραλαβής της από τον ωφελούμενο. Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο ωφελούμενος υποχρεούται να επιλέξει, μέσω της ιστοσελίδας  www.voucher.gov.gr και στην οποία έχει αναρτηθεί πίνακας «Μητρώου ΚΕΚ», το ΚΕΚ και το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμεί.


Για τη Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.
Ο Πρόεδρος


Αθανάσιος Κακάλης