Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης ‘Κοζάνη Τόπος να ζεις’



Την Κυριακή 8/12/2013, και ώρα 19:00, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου  στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα μέλη αλλά και οι φίλοι της Κίνησης με θέματα:
 
·         Απολογισμός της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής
·         Παρουσίαση του σχεδίου εκλογικής διακήρυξης
·         Παρουσίαση των κεντρικών πολιτικών αξόνων δράσης της Κίνησης
·         Παρουσίαση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας
·         Εκλογή νέας  συντονιστικής - εκλογικής επιτροπής
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» πιστή στις δεσμεύσεις της για ανοιχτές, δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες, συγκαλεί απολογιστική και προγραμματική Γενική Συνέλευση  προκειμένου να διαμορφωθούν, με τη συμμετοχή των πολιτών, οι συνθήκες για την καλύτερη  δυνατή προετοιμασία της ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.
Πριν 3 ½ χρόνια προτείναμε στους πολίτες του Δήμου Κοζάνης με τη σύσταση, τη λειτουργία και τη δράση της Δημοτικής Κίνησης ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των πολιτικών πραγμάτων πιστεύοντας ακράδαντα  πως για να αλλάξουμε τον τόπο μας χρειάζεται συμμετοχή των πολιτών, αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, ανοιχτός διάλογος, συναίνεση και σύνθεση των διαφορετικών απόψεων.
Προσκαλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να συμμετέχουν στην διαδικασίες ώστε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε ένα πολύχρωμο και ελπιδοφόρο συνδυασμό
Πληροφορίες σχετικά με την Γ.Σ. και εγγραφές μελών στα γραφεία της κίνησης: Πλ. Γιολδάση 2 και στα τηλ: 2461301101, 6947823734

Η Συντονιστική Επιτροπή