Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ της Δημοτικής Κίνησης "ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ"

Το «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» στις 18 Δεκεμβρίου 2013, πραγματοποίησε ανοικτή εκδήλωση – δημόσια διαβούλευση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας, με τρείς στόχους:
1) Να ενημερώσει τους φίλους και φίλες του «ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» για την μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής κίνησης, όσο και για τα αποτελέσματα των ζυμώσεων και επαφών με κοινωνικούς φορείς της πόλης μας και με πρόσωπα που επιθυμούν την προοδευτική εξέλιξη των πραγμάτων στον Δήμο Εορδαίας.


2) Να θέσει το πολιτικό πλαίσιο της σύγκλισης των ευρύτερων κοινωνικών δυνάμεων της Εορδαίας στην κατεύθυνση ανατροπής της υφιστάμενης κατάστασης.
3) Να εμφανιστούν και να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι εκπρόσωποι του σχήματος ενώπιον των πολιτών, ούτως ώστε μέσα από συναινετικές διαδικασίες να προκύψει ο επικεφαλής του «ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» στο πρόσωπο του οποίου να συστοιχηθεί η συλλογικότητα του σχήματος.
Από την διαβούλευση αυτή προέκυψε επικεφαλής του σχήματος, με απόλυτα συναινετικές διαδικασίες ο Δημήτρης Ζαραφίδης, ο οποίος ανέλαβε και εγγυήθηκε όλα τα προηγούμενα, τονίζοντας εκτός των άλλων, ότι στο ζοφερό τοπίο της Τ.Α. στην πόλη μας, μια άλλη πολιτική είναι απαραίτητη και ΕΦΙΚΤΗ.
Δημοτική Κίνηση «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ»