Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ


Τέλη του 2013 και η Ελλάδα αποθνήσκει έχοντας άγνοια και αδυναμία πρόβλεψης του ζοφερού μέλλοντός της. 
Ο λαός της χώρας κατευθύνεται στον εκπατρισμό, στην απραξία της ανεργίας, στην υποαπασχόληση, στην ουσιαστική υποτίμηση της ανθρώπινης ιδιότητάς του και σε συνεχείς απαξιώσεις και εξευτελισμούς. Όταν ένας λαός καθοδηγείται και εξαναγκάζεται να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, ίδια είναι η θέση και η μοίρα της πατρίδας του. Γιατί το ουσιώδες και κρίσιμο συστατικό κάθε πατρίδας είναι ο λαός της. 

 
Τα κυβερνητικά περιττώματα της πιο μειοψηφικής κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος και οι πάτρωνές τους εργάζονται αδιάκοπα για τον θάνατο του λαού και της Ελλάδας. Κάθε Ελληνας τους φταίει, κάθε πολίτης και κοινωνική διεργασία μπαίνει στο στόχαστρό τους. Επιβάλλουν τον ραγιαδισμό και την υποδούλωση. Επιβάλλουν τον θάνατο κάθε αντίστασης, πνευματικής, ηθικής, παραγωγικής.
Μαζί τους ένα κομμάτι της αιώνιας φασιστικής ανθελληνικής και αντιανθρώπινης δεξιάς. Η κοινωνική συμμορία της δεξιάς (εννοούμε και το επίσης πολιτικό όνειδος που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ) περιμένει με τα μαχαίρια στα χέρια να σκοτώσει για να λεηλατήσει ό,τι απέμεινε σε αυτό τον λαό. Τα κοινωνικά περιττώματα που στηρίζουν την πιο βρώμικη κυβέρνηση που πέρασε από την χώρα πρέπει να καταδειχθούν και να απομονωθούν από όλους. Καμία κουβέντα και κανένας λόγος μαζί τους, μόνο επίθεση και ονειδισμός. Δεν τους αξίζει τίποτα καλύτερο. Αντίστοιχη, πρέπει να είναι και η συμπεριφορά κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του απέναντι σε όσους από σκέτη ηλιθιότητα υποστηρίζουν την καταστροφή της Ελλάδας. Καμία ανοχή στο σιχαμένο περίττωμα που κυβερνά και όσους το στηρίζουν. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε και να βάλουμε βαθιά μέσα στο μυαλό μας ότι εξευτελίζουν τον άνθρωπο, διαλύουν τον ελληνικό λαό, οδηγούν στον θάνατο και την εξαφάνιση την Ελλάδα και τον ελληνισμό, προκειμένου μια σειρά σκατόψυχων υπανθρώπων στην Ελλάδα και έξω από αυτή να αισχροκερδούν, να υποδουλώνουν, να κυριαρχούν.
Μην αφήνετε την μόλυνση της στημένης προπαγάνδας να δηλητηριάζει το μυαλό σας. Τα σιχαμερά σκουλήκια της παγκόσμιας κερδοκρατίας, θεωρούν τους λαούς κατώτερούς τους, όργανα της εξουσίας και του κέρδους τους, μας υποβιβάζουν, μας ειρωνεύονται, μας θεωρούν μάζα προς στυγνή εκμετάλλευση σε όλο τον πλανήτη, που τον θεωρούν δικό τους φέουδο και ιδιοκτησία. Αυτό που θέλουν από εμάς είναι να μας στίψουν μέχρι τον θάνατό μας, που πραγματικά τους είναι αδιάφορο πότε θα έλθει και επιθυμητό να έλθει ακριβώς στο τέλος του «εργασιακού βίου», ακριβώς στο τέλος της δυνατότητας εκμετάλλευσής μας. «Εργασία και αφανισμός» είναι το στυγερό και απεχθές σύνθημά τους και αυτό επιδιώκουν, για αυτό εργάζονται, αυτό σχεδιάζουν και προσπαθούν να επιβάλλουν. Μην περιμένετε, όπως σας λένε για να σας ναρκώσουν, φίλους και επενδυτές. Να περιμένετε αυτό που είναι όλοι αυτοί: δυνάστες, λεηλατητές, υποδουλωτές.
Με το «δευτερογενές πολιτικό σύστημα» της χώρας να είναι από αφελές,  ηλίθιο και ματαιόδοξο έως στημένο και επικίνδυνο, η μόνη διέξοδος για τον λαό, για τον κάθε ένα από εμάς, είναι να αγωνιστεί για να κλείσει ερμητικά τις πόρτες και τα παράθυρά της πατρίδας, να ορθώσουμε ένα τείχος, ώστε να μην περάσει και επικρατήσει το σιχαμερό και ανθρωποκτόνο σκουλήκι του νεοφιλελευθερισμού. Ανυπέρβλητος πρέπει να είναι ο ελληνικός φραγμός στην μόλυνση του νεοφιλελευθερισμού  και στα ανθρωποειδή που προσπαθούν να τον επιβάλουν. Μακριά από την Ελλάδα για πάντα !!!.  Αυτή να είναι η απάντησή μας, γιατί είναι η μόνη που μπορούμε συνολικά ως λαός σήμερα να δώσουμε.
Ο Ελληνας άνθρωπος και η Ελλάδα έχουν λύσεις, όπως λύσεις μπορεί να έχει και κάθε λαός. Ανθρώπινες αξίες, χειραφέτηση των ανθρώπων, αξιοσύνη, ποιότητα ύπαρξης και ζωής, παραγωγή. Δικές μας αξίες είναι που πολεμάνε αιώνες να τις ξεριζώσουν από το ανθρώπινο μυαλό. Δεν είναι δύσκολη η ουσία αρκεί να μπορείς να την συλλάβεις.
Αυτή την «Ελλάδα» των κοτζαμπάσηδων και των υποτακτικών τους οφείλουμε να την ξεθεμελιώσουμε, να την καταστρέψουμε συθέμελα γιατί είναι ένα σιχαμερό παρακράτος που τον βάπτισαν κράτος και το συντηρούν για να έχουν τον τόπο υπόδουλο και τον λαό ραγιά.
Εχουμε τις αξίες, έχουμε τον πολιτισμό, έχουμε την φιλοσοφική αντίληψη και τις πολιτικές για να το πράξουμε. Το οφείλουμε σε αυτούς που πέρασαν από την ζωή, σε αυτούς που είναι και σε αυτούς που θα έλθουν.

                        ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
           
                                       http://laikometopo.blogspot.gr/