Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο Σερβίων



Ολοκληρώνονται στο τέλος της εβδομάδας οι εργασίες τοποθέτησης ξύλινου δαπέδου (παρκέ) στο κλειστό γυμναστήριο Σερβίων. Πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο τμήμα των εργασιών που εκτελούνται στο κλειστό γυμναστήριο καθώς θα απομένει η τοποθέτηση και του απαραίτητου εξοπλισμού ώστε να καταστεί λειτουργικό και να παραδοθεί προς χρήση στην αθλούμενη νεολαία και τους συλλόγους του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. 
 
Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος που επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο μαζί με τους αντιδημάρχους Νίκο Λαζαριώτη και Τάσο Αλεξόπουλο ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας που εκτελεί το έργο σύμφωνα με τον οποίο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση του εξοπλισμού. Μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής μετά τις γιορτές είναι το κλειστό γυμναστήριο να παραδοθεί προς χρήση.
«Ήταν ένα στοίχημα της Δημοτικής Αρχής η επανέναρξη των εργασιών στο υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο Σερβίων» τόνισε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου για την τοπική κοινωνία και ειδικά για την νεολαία. 



Βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://vimeo.com/81602008