Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν Ξοδεύεται η Αγάπη»: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης



Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ σας καλούμε να συμμετάσχετε και να στηρίξετε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι: «Δεν ξοδεύεται η Αγάπη», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο μας (στον πεζόδρομο της οδού Αμύντα, στον αριθμό 4).
Στο παζάρι θα διατεθούν χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο δημιουργίες των παιδιών και των εθελοντών της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης από τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης. 
 
Στο χώρο θα υπάρχει μπουφές με γλυκά από διάφορες χώρες και μέρη της Ελλάδας, αλλά και μουσική.

Ο στόχος του παζαριού είναι ιδιαίτερος καθώς, από τα έσοδα του παζαριού ευελπιστούμε να δώσουμε λύση στο μεγάλο φετινό μας άγχος που δεν είναι άλλο από την εξεύρεση δώρων για τα παιδιά του Ελεύθερου Σχολείου.
Σημείο της εποχής που ζούμε αποτελεί το γεγονός ότι οι μαθητές του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης έφτασαν τους 146. Για όλους εμάς που συμμετέχουμε στην προσπάθεια η αύξηση των παιδιών του Ελεύθερου Σχολείου όχι μόνο δεν μας κάνει χαρούμενους (δεν είμαστε επιχείρηση), αλλά μας προβληματίζει και μας κάνει να ανησυχούμε γιατί όλο και περισσότερες οικογένειες αδυνατούν να στηρίξουν τη σχολική φοίτηση των παιδιών τους.

Ελάτε στο παζάρι μας… στηρίξτε την προσπάθεια… γιατί τελικά: η Αγάπη δεν ξοδεύεται!!!

Πληροφορίες για το παζάρι:
Τηλ.: 2461049799
www.facebook.com/Arsis.Kozanis.