Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

η συνέχεια της συνέντευξης Αθανασιάδη ...

Το δημοσιογραφικό μου μνημόνιο…ώπα sorry δαιμόνιο ήθελα να πω, οι σωστές «γνωριμίες ;-) και το συνεχές ψάξιμο με οδήγησε σε λαυράκι.
Λοιπόν: Εχω (εγώ και μόνον εγώ, σε αποκλειστικότητα) την πληροφορία –ανεπιβεβαίωτη, αλλά από έγκυρες πηγές- ότι η συνέντευξη του βολευτή Κοζάνης Αλέκου Αθανασιάδη στο TOP CHANNEL έχει και συνέχεια, έχει και άλλο ένα μέρος που ο Πλιάτσιος κρατάει για να την παρουσιάσει σε κάποια άλλη στιγμή.
Στο μέρος αυτό ο «στριμωγμένος» βολευτής παραδέχεται και αποκαλύπτει ότι δεν ήταν οι τηλεφωνικές απειλές που τον έκαναν να αλλάξει γνώμη και να ψηφίσει τελικά το «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα», αλλά (ναι καλά διαβάζετε) ένα γεγονός …εξωκοσμικό …. ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!! Ναι, μια μέρα πριν ψηφίσει το ξεπούλημα της χώρας μας, και ενώ οδηγούσε σε μια ερημική περιοχή της Αθήνας, ένα φως τον τύφλωσε και σταμάτησε το αυτοκίνητό του, το οποίο με μια άγνωστη δύναμη άρχισε να υπερίπταται και να κατευθύνεται προς το φως … εκεί έχασε τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε, ήταν σε ένα μεταλλικό δωμάτιο και γύρω του ήταν μικρά πράσινα ανθρωπάκια, που του φώναζαν ρυθμικά PSHFISE ALEKO, PSHFISE ALEKO …. Mάλιστα τον απείλησαν ότι, εάν δεν ψήφιζε το μνημόνιο#2, θα τον φυλάκιζαν στον μακρινό πράσινο πλανήτη τους στο σύμπλεγμα G.A.P.  Ο τρόμος τον είχε καταβάλλει και δεν άργησε να υποκύψει στις πιέσεις και να υποσχεθεί ότι σα καλό παιδί θα ακολουθήσει το υπόλοιπο κοπάδι των συναδέλφων του και θα πει το πολυπόθητο «Ναι». Κάποια στιγμή ξαναβρέθηκε στο αυτοκίνητό του να οδηγεί, χωρίς τίποτα  να θυμίζει την περιπέτεια που έζησε, εκτός … από μια σειρά καρτ ποστάλ με αξιοθέατα από τον μακρινό πλανήτη G.A.P.  Οι καρτ ποστάλ αυτές βρίσκονται στα …στούντιο του blog μας προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των απίστων.
Τώρα, σε περίπτωση που υπάρχει και τρίτο μέρος της συνέντευξης για το οποίο δε γνωρίζω, δε μπορώ να σας πω, άλλωστε όλα πιθανά είναι … Πάντως θα το ψάξω.
Υ.Γ. Γεμίσαμε πολιτικά UFO (οπότε δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτά που γράφω)
Υ.Γ. 2 Καλά είναι να αφήσετε «Τσολακογλουκυβερνώντες» να ξεχάσετε τα διαστημόπλοια και να επιβιβαστείτε –το συντομότερο- στα …ελικόπτερα
Υ.Γ. 3 Αει σιχτίρ, μας περνάτε για ηλίθιους …

Δεν υπάρχουν σχόλια: