Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ξέμειναν από άσματα οι δήθεν σοσιαληστές μας ...

Μετά την Μυρσίνη Λοίζου που απαγόρευσε το "Καλημέρα Ήλιε" τώρα και ο Ηλίας Ανδριόπουλος απαγόρευσε να ακούγεται το τραγούδι του "Θα σε ξανάβρω στους μπαξένες" στις συγκεντρώσεις των ..νεοΠΑΣΟΚων. Ξεμείναν δηλαδή από άσματα οι εγχώριοι δήθεν σοσιαληστές μας, αφού και τα δυο τραγούδια θεωρούνταν ύμνοι του κινήματος (που έγινε κούνημα τα τελευταία χρόνια). Μήπως να το ρίξουν στα ρεμπέτικα; ή να υιοθετήσουν το god bless america ή το god save the queen ...
Διαβάστε τη δήλωση του Ηλία Ανδριόπουλου
«Υπάρχουν τραγούδια που καθαγιάζει με τον χρόνο η αγάπη του λαού μας, και τα φυλάσσει σαν ακριβό φυλαχτό μες στην ψυχή του.
Ποτέ ένα καλό τραγούδι, αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον δήμιο ή τον προδότη. Αντίθετα στάθηκε πάντα δίπλα στους αδύναμους και ταπεινούς , στους μάρτυρες των στρατοπέδων και στους ευγενικούς αγώνες των νέων ανθρώπων.
Έχοντας υπ' όψιν μου αυτά, και ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, δεν επιτρέπω από εδώ και στο εξής στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου 'Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες', στίχοι Μ.Ελευθερίου, που γράφτηκε για άλλους λόγους και συγκεκριμένα, για να εξυμνήσει την πιο ανιδιοτελή, την πιο τίμια και αγωνιστική μορφή του Ελληνισμού και του '21, τον Μακρυγιάννη».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δες εδω
http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=6663

Νίκος Τσώνης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ εγκλωβισμένος από το πλήθος στη Λαμία)> -Θα σε γαμήσω κωλόπαιδο!...

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Σιγά τις ...ψωλές!!!