Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Κυβέρνηση-Ταξί 0-1

Λευκή πετσέτα πέταξε η κυβέρνηση στη μάχη που ξεκίνησε με τον κλάδο των αυτοκινητιστών ταξί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pheme.gr η κυβέρνηση ετοιμάζεται τις επόμενες ώρες να καταθέσει πρόταση για ανακωχή με τους οδηγούς ταξί ως το τέλος του καλοκαιριού.
Το σήμα για την ισπανική υποχώρηση της κυβέρνησης έδωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη διαβούλευσης με την Ομοσπονδία αυτοκινητιστών, η οποία θα διεξαχθεί σε πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης.
Ευθυγραμμισμένος με την εξέλιξη αυτή εμφανίζεται και ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος λέγεται ότι έχει επεξεργαστεί συγκεκριμένο σχέδιο απεμπλοκής και διευθέτησης της κρίσης.
Την πρόταση αυτή, όπως λέγεται, είναι πιθανό ο κ. Ραγκούσης να γνωστοποιήσει αύριο στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που μετέχουν στον ΚΤΕ υποδομών.
Παρά τη στροφή 180 μοιρών που εμφανίζεται να κάνει ο αρμόδιος υπουργός στη διαχείριση της κρίσης με τον κλάδο των αυτοκινητιστών ταξί, και τις νουθεσίες που δέχθηκε από υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος, συνεργάτες του υποστήριζαν ότι εξακολουθεί να έχει την απόλυτη στήριξη του Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: