Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Γιορτές πολιτισμού 2011

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2011 που πραγματοποιήθηκαν στις 19 και 20 Ιουλίου στο Καρυοχώρι. Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, το καθιερωμένο παραδοσιακό φεστιβάλ επέστρεψε στα πολιτιστικά δρώμενα και μας επέτρεψε να κάνουμε μια δυναμική επανεκκίνηση μέσα σε ένα κατά τ' άλλα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.
Η αθρόα προσέλευση και συμμετοχή του κόσμου και τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων μας επιτρέπει να πούμε ότι σε αυτό το νέο ξεκίνημα πετύχαμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποντιακού και Μικρασιατικού Συλλόγου Καρυοχωρίου "Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά επί ένα και πλέον μήνα προκειμένου να πετύχουμε εκείνο το επίπεδο οργάνωσης που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, τόσο τις δικές μας όσο και των επισκεπτών που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα τοπικά και περιφερειακά - έντυπα και ηλεκτρονικά - μέσα ενημέρωσης για την προβολή των εκδηλώσεων μας, τους επιχειρηματίες της περιοχής που παρά τη δύσκολη συγκυρία μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν χορηγικά τις εκδηλώσεις, τη ΔΕΗ που μας υποστήριξε - όπως διαχρονικά πράττει - υλικοτεχνικά, τον εφημέριο και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του ΙΝ Αγ. Δημητρίου Καρυοχωρίου που συνεισέφερε σε εξοπλισμό και μας παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια, τον Δήμο Εορδαίας και την Τοπική Κοινότητα Καρυοχωρίου για την αρωγή και υποστήριξη για την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους κατά το διήμερο των εκδηλώσεων και συνέβαλαν στην επιτυχία. Εμείς, από την πλευρά μας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εκδήλωση του Ποντιακού και Μικρασιατικού Συλλόγου Καρυοχωρίου "Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ".
Με εκτίμηση,
το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: