η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

η υψωμένη γροθιά "ευασθητοποίησε" τους υποκριτές

όταν θα δείτε όλες τις γροθιές υψωμένες να δω τι θα κάνετε


 ''O Λυκειάρχης δεν είναι δικαστής να μοιράζει ποινές. Είναι εκπαιδευτικός και πρέπει να παρέχει γνώσεις'' λέει η μαθήτρια στο βίντεο
Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία
προκαλεί η απόφαση της διευθύντριας του 2ου Λυκείου Πύργου, να αποβάλει μια 17χρονη μαθήτρια που στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ύψωσε τη γροθιά της σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου είχε παρελάσει υψώνοντας το χέρι και κάνοντας το σήμα της νίκης. Τότε είχε δεχθεί παρατηρήσει. Τώρα αποβλήθηκε και η μαθήτρια προχώρησε σε δηλώσεις... 

«Η Λυκειάρχης δεν είναι δικαστής να μοιράζει ποινές. Είναι εκπαιδευτικός, πρέπει να παρέχει γνώσεις και να παιδαγωγεί. Να δημιουργεί αυριανούς ενεργούς ελεύθερους πολίτες που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους. Τιμωρήθηκα γιατί υπερασπίστηκα τη ζωή και την αξιοπρέπεια» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή της η μαθήτρια δείχνοντας ότι η κίνησή της έγινε συνειδητά.
Στο πλευρό της στάθηκαν και οι συμμαθητές της που προσωρινά έκλεισαν το σχολείο, αλλά υπό την απειλή που δέχθηκαν πως θα χάσουν την πενταήμερη… υποχώρησαν!
Να σημειώσουμε πως η 17χρονη Νάσια είναι κόρη εκπαιδευτικού στον Πύργο.
 

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: