Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Aπίστευτο-Βεβήλωσαν τάφο στο Βελβεντό!

Σκέφτηκα για να το αναδημοσιεύσω από το kozanimedia, γιατί πιστεύω ότι δεν ευθύνεται -τις περισσότερες φορές- μια ολόκληρη κοινωνία για τέτοια φαινόμενα, αλλά σίγουρα έχουν τη βαρύτητά τους και πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις.

Μάρτυρες μια πρωτοφανούς για την περιοχή ανόσιας πράξης έγιναν όλοι όσοι βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο νεκροταφείο του Βελβεντού!
Άγνωστοι μπήκαν στο χώρο και βεβήλωσαν τον τάφο του Γιώργου Σιώμου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, σπάζοντας μάρμαρα, ποδοπατώντας το χώμα και σπάζοντας και σε κομμάτια κείμενο του ποιητή της Ρωμιοσύνης Γιάννη Ρίτσου γραμμένο πάνω σε «πλέξι-γκλας», όπως αναφέρει και ο ιερέας Κωνσταντίνος Κώστας!!!
Ο Γιώργος Σιώμος, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ήταν πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βελβεντού και σύζυγος εν ζωή της νυν προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Ειρήνη Γκαμπράνη.
Ο ίδιος, όπως και η σύζυγός του, είχαν συμμετάσχει κανονικά στις εκλογικές διαδικασίες του 2010, δεχόμενοι μεγάλη κριτική από πολλούς Βελβεντινούς που είχαν προτιμήσει την αποχή, για το γνωστό θέμα του «Καλλικράτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: