Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Το δίκιο είναι με τους εξεγερμένους

Ψήφισμα της κατάληψης των εργαζομένων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού



ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Συνδημότες, συνδημότισσες – Ελληνίδες, Έλληνες
Συνάνθρωποι

Η εσωτερική τρόικα που μας κυβερνά, αφού πρώτα υφάρπαξε την ψήφο του λαού μας με ψεύδη και τρομοκρατία, μας οδηγεί στην εξαθλίωση.

Καταπατά θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα, αδιαφορώντας για τις ζωές μας, αδιαφορώντας για τη νομιμότητα των πράξεών της, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις μας, υποταγμένη πλήρως στα κελεύσματα των τοκογλύφων και της διαταγές της γερμανοκρατούμενης ευρωπαϊκής ένωσης.

Σε αυτή την ασυδοσία θα πρέπει να βρουν απέναντί τους ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ χωρίς τεχνητούς διαχωρισμούς Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα. Ο πόλεμος είναι κατά του κόσμου της εργασίας και έτσι πρέπει να αντιδράσουμε, να τους πολεμήσουμε, ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Οι σχεδιαζόμενες απολύσεις στους ΟΤΑ είναι η πρώτη τους κίνηση. Θα ακολουθήσουν κι άλλες αν τους αφήσουμε. Γι’ αυτούς τίποτα δεν είναι τυχαίο, κινούνται βάση σχεδίου, ενός σχεδίου εξαθλίωσης του λαού και συσσώρευσης του κεφαλαίου.

Ξεκινούν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γιατί οι Δήμοι είναι το κύτταρο της άμεσης δημοκρατίας. Οι δήμοι είναι ο σύνδεσμος των πολιτών με την κεντρική εξουσία ΤΟΥΣ.
Ξεκίνησαν εδώ και δύο χρόνια με την περικοπή έως 60% στη χρηματοδότηση των ΟΤΑ προσπαθώντας να τους μετατρέψουν σε φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς. Θέλουν τους Δήμους κοτζαμπάσηδες-νταβαντζήδες των εξαθλιωμένων ραγιάδων. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

Μας θέλουν δούλους και υπηκόους μιας Ευρώπης του κεφαλαίου, χωρίς κοινωνικά δικαιώματα, χωρίς Υγεία, χωρίς Παιδεία, χωρίς βούληση και χωρίς αντίδραση … Θα βρουν μπροστά τους ΛΑΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, ΛΑΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ  


ΤΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
ΤΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ
ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: