Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

άντε να δούμε αν θα προλάβουμε να παίξουμε στο κλειστό

Επανέναρξη εργασιών στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων-46.000 ευρώ από Περιφέρεια-Έτοιμο μέσα στο 2013-Όλες οι ενέργειες της δημοτικής αρχής!

Σε τροχιά ολοκλήρωσης εισέρχεται, πλέον, μετά από αρκετά χρόνια, το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το μακρινό…1992!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ήδη έχουν ξεκινήσει και πάλι οι εργασίες, μετά από συννενόηση του αναδόχου εργολάβου με τη δημοτική αρχή του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, αλλά και τη σημαντική συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η οποία εκταμιεύει 46.000 ευρώ για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου!
 
Σύμφωνα με το δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο, υπάρχουν διαθέσιμα 300.000 ευρώ για το συγκεριμένο έργο,ενώ απαιτούνται περίπου άλλα 250.000 ευρώ, τα οποία θα δοθούν κυρίως από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης.
Ο στόχος της δημοτικής αρχής είναι να ολοκληρωθεί το Κλειστό και να γίνει λειτουργικό, καθώς δεν υπάρχουν, λόγω και της μεγάλης κρίσης, τα χρήματα (άλλες 400.000 ευρώ περίπου), για να γίνουν όλα όσα είχαν σχεδιαστεί το μακρινό 1992, επί δημαρχίας του αείμνηστου Αντώνη Τσιγκόιδα.
Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ολοκλήρωση των εργασιών μέσα στο 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: