Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Aνθρώπινη δάδα θα σχηματίσουν 250 φοιτητές στα Σέρβια

Για την προώθηση της συμμετοχής στο διαγωνισμό σχεδιασμού της δάδας των Ολυμπιακών του 2016.
Η πρωτότυπη πρωτοβουλία των σπουδαστών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, στη γέφυρα Ρυμνίου, στον ποταμό Αλιάκμονα. 
Στόχος η προώθηση της υποψηφιότητάς τους στο διαγωνισμό σχεδιασμού της δάδας των  Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 που θα διεξαχθούν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. 

Οι σπουδαστές θα σχηματίσουν με τα σώματα τους μια ανθρώπινη δάδα, η οποία θα κοσμήσει το ημερολόγιο του εκπαιδευτικού ιδρύματος της Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι φοιτητές θα αναπαραστήσουν με τα σώματά τους το σχέδιο της δάδας που δημιούργησε για την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών η κυρία Μαρία Κοκκινοπούλου, απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ σε συνεργασία με ομάδα καθηγητών, επιστημονικών συνεργατών και φοιτητών.

Αφού λάβουν όλοι θέσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των σχεδιαστών, θα αναλάβει δράση ο κ. Χρήστος Λαμπριανίδης, καθηγητής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ο οποίος είχε την ιδέα της φωτογράφησης.


της Μίνας Πέππα από το PHEME

Δεν υπάρχουν σχόλια: