Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Καμιά εξουσία και καμιά κυβέρνηση δεν κατάφερε ποτέ να αντισταθεί στη σύσσωμη αντίδραση - στη θέληση των αποφασισμένων πολιτών



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού αποφασίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ:
Να συνεχιστεί η ΚΑΤΑΛΗΨΗ των υπηρεσιών του Δήμου για το διήμερο Δευτέρα-Τρίτη, 26 & 27 Νοεμβρίου.


Ανακοίνωση των εργαζομένων:

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού τασσόμαστε απέναντι στις πολιτικές ξεπουλήματος της χώρας και εξαθλίωσης του λαού μας από την δοτή κυβέρνηση της τρόικας.

Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μας δημιουργεί προβλήματα στους συνδημότες μας, αλλά ζητάμε την ανοχή και τη συμπαράστασή τους, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!.

 Όλοι πλήττονται από αυτές τις πολιτικές εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας, που ξεκινά από τις «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» αποφάσεις της κυβέρνησης και καταλήγει στα ναζιστικά μορφώματα που δηλητηριάζουν τη ζωή μας

Ο αγώνας μας είναι ενάντια σε μέτρα που σκοπό έχουν την απαξίωση των υπηρεσιών, ώστε  να είναι ευκολότερη η εκχώρησή τους σε ιδιώτες.

Περιμένουμε την έμπρακτη συμπαράσταση-συστράτευση και άλλων κλάδων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»

Καμιά εξουσία και καμιά κυβέρνηση δεν κατάφερε ποτέ να αντισταθεί στη σύσσωμη αντίδραση - στη θέληση των αποφασισμένων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: