Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Εργασίες καθαρισμού των χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων (parking) στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού



Η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. προχώρησε στον καθαρισμό των χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων (parking), στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού στο τμήμα Κοζάνης - Πτολεμαΐδας. Στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης η εταιρία προέβη σε αυτή την ενέργεια εξυπηρετώντας τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου προσφέροντας στην ασφάλεια και την υγιεινή των ταξιδιωτών, που χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους χώρους στάθμευσης.
 
 Ταυτόχρονα όμως θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για την αποφυγή απόρριψης σκουπιδιών και λυμάτων πέριξ της ασφάλτου καθώς μπορούν να δημιουργηθούν εστίες μόλυνσης. Η εταιρεία με αυτό τον τρόπο απέδειξε για άλλη μια φορά την περιβαλλοντική της ευαισθησία και επιβεβαίωσε την καθοριστική της συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος
Κλιμάκιο εργαζομένων της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. για δυο συνεχόμενες ημέρες, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό υπό την καθοδήγηση του Προϊστάμενου Λειτουργίας κου Δ. Καραθάνου, πραγματοποίησε τις εργασίες καθαρισμού έξι συνολικά χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων παραδίδοντάς τους καθαρούς στους ταξιδιώτες. Επίσης με έξοδα της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. τοποθετήθηκαν έξι συνολικά κάδοι απορριμμάτων, ένας σε κάθε χώρο για την απόθεση των απορριμμάτων.