Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των πρωτοβαθμίων σωματείων της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Αντιπροσωπεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους βουλευτές Θανάση Πετράκο, Ευγενία Ουζουνίδου Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Μαρία Μπόλαρη, Δημήτρη Στρατούλη, Γιάννη Σταθά και Νάντια Βαλαβάνη παραβρέθηκε σήμερα στην συγκέντρωση και πορεία που οργάνωσαν τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ενάντια στο ξεπούλημα της στρατηγικότερης υποδομής της χώρας των δικτύων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας του ΑΔΜΗΕ. 

Το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ αποτελεί την πρώτη πράξη του περαιτέρω ξεπουλήματος και της διάσπασης της ΔΕΗ σε «μικρή» -καλή που θα έχει το 30% και «μεγάλη» και την πώληση της μικρής καθώς και το 17% της μεγάλης.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσαν του βουλευτές της συγκυβέρνησης να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην πατρίδα και τον ελληνικό λαό. Μια συγκυριακή κυβερνητική πλειοψηφία που δεν έχει καμία νομιμοποίηση δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αναγνωρίσει το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ.
Προειδοποιούμε τους κερδοσκόπους που θα ορμήσουν στον ΑΔΜΗΕ και τους λέμε:
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ . Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να ακυρώσει όλες αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις, γιατί η ενέργεια είναι Δημόσιο και Κοινωνικό Αγαθό και ανήκει στον Ελληνικό Λαό.
Ο ΑΔΜΗΕ και η ΔΕΗ είναι και θα παραμείνει περιουσία του ελληνικού λαού
Ο αγώνας συνεχίζεται. Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και τον ελληνικό λαό να συνεχίσει τον αγώνα για να αποτρέψει το επιχειρούμενο εθνικό, κοινωνικό και οικονομικέ έγκλημα.
Το Γραφείο Τύπου