Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ



Πωλείται ο ΑΔΜΗΕ και βάσει του χρονοδιαγράμματος ακολουθεί η μικρή ΔΕΗ και ότι θα απομείνει.
Παρά τις δεσμεύσεις των Κυβερνητικών κομμάτων προεκλογικά προχωρούν με διαδικασίες  εξπρές, στο ξεπούλημα των Δικτύων Υψηλής τάσης αθετώντας τις εξαγγελίες τους.
Γνωστή μέθοδος, τεμαχίζουμε και απαξιώνουμε την Επιχείρηση και την παραδίδουμε στα ιδιωτικά συμφέροντα έναντι πινακίου φακής.
 
Η χώρα όμως θα υποστεί σοβαρό πλήγμα και τεράστιες ζημιές. Ζημιές σε βάρος του Δημόσιου συμφέροντος, σε βάρος της ασφάλειας της.
Το μεγάλο ερώτημα όμως που τίθεται ευθέως είναι τι θέλουμε και που οδηγείται η Δυτική Μακεδονία.
Θέλουμε τη ΔΕΗ ατμομηχανή ανάπτυξης για την περιφέρεια και αν ναι, πως το διεκδικούμε; εξάλλου τα ανακλαστικά μας όσον αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν αρκετά καλά και κάτι πετύχαμε.
Σήμερα τι επιθυμούμε, τι επιδιώκουμε ή ποια είναι η στρατηγική μας και πως όλοι μαζί αντιστεκόμαστε και παλεύουμε, συνδικάτα, φορείς, κ.λ.π. για την υλοποίηση της, πέρα από το να συνεδριάζουμε σε διάφορες αίθουσες και να εκδίδουμε ομόφωνα ψηφίσματα.
Καλούμε πρωτίστως τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία της ΔΕΗ, όλοι μαζί, με τους φορείς οι οποίοι έχουν ομόφωνα εγκρίνει ψηφίσματα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, να αγωνιστούμε για να μην ψηφιστεί αυτό  το επαίσχυντο νομοσχέδιο. 
                                                              
        Γραφείο Τύπου