Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Συγκέντρωση αποκριάτικων ειδών



Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εκδηλώσεων της αποκριάς, όλοι γνωρίζουμε την προσμονή και τη χαρά των παιδιών, όλοι γνωρίζουμε την πληθώρα των «μασκέ» παιδικών γιορτών που διοργανώνονται, όλοι γνωρίζουμε τις επιθυμίες των παιδιών να αναπαραστήσουν κάποιον αγαπημένο τους ήρωα. 
 
Πόσοι, όμως, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν παιδιά οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να προμηθευτούν μια αποκριάτικη στολή, πόσοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θα πάνε σε καμιά παιδική αποκριάτικη γιορτή;
Καλούμε όσους θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας να μη μείνει κανένα παιδί που δε θα περάσει όμορφα αυτές τις ημέρες, να φέρουν στην ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, τυχόν αποκριάτικες στολές και άλλα είδη, καινούργια ή μεταχειρισμένα.
Οι ανάγκες πλέον είναι μεγάλες και για να μη μας ξεπεράσουν πρέπει όλοι να συμμετέχουμε.
Η παράδοση μπορεί να γίνεται στο χώρο της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Αμύντα (περιοχή Αλώνια), καθημερινά από τις 03:00 το μεσημέρι μέχρι τις 09:00 το βράδυ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2461049799, να στέλνουν e-mail στο: infokoz@arsis.gr, να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή την ιστοσελίδα www.facebook.com/Arsis.Kozanis.