Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο και την περιφέρεια



Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από την τριπλή εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών, περιφερειακών και των ευρωεκλογών, στις οποίες ο λαός θα κληθεί να ψηφίσει, την καταλληλότερη, κατά την άποψη του, πολιτική επιλογή.
Τον καλούμε να σκεφτεί καλά τα προβλήματά που βιώνει όλα αυτά τα χρόνια και να προβληματιστεί για το τι φταίει που το μεροκάματο, ο μισθός, η σύνταξη του μειώθηκε, ενώ η ακρίβεια, τα χαράτσια και οι φόροι αυξάνονται. Να σκεφτεί γιατί έμεινε άνεργος, γιατί ιδιωτικοποιείται η ΔΕΗ. Ο φτωχομεσαίος αγρότης να σκεφτεί γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και ξεκληρίζεται. Ο αυτοαπασχολούμενος να σκεφτεί γιατί μειώνεται ο τζίρος του και οδηγείται στο κλείσιμο της επιχείρησης του. Θα πρέπει ο καθένας να σκεφτεί τι είναι αυτό που φταίει, τι πρέπει να γίνει και πώς μπορεί να αλλάξει. 
  
Στις επικείμενες εκλογές ο λαός θα πρέπει να τιμωρήσει τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που υλοποιούν αυτή την πολιτική, μαζί και τα άλλα κόμματα που στηρίζουν την πολιτική της ΕΕ η οποία είναι αυτή που καθορίζει την γενική πολιτική που θα υλοποιηθεί. Θα πρέπει επίσης να καταδικάσει τους συνδυασμούς στους δήμους και την περιφέρεια που στηρίζονται από τα κόμματα αυτά, γιατί έβαλαν πλάτη στην υλοποίηση αυτής της πολιτικής, γιατί τάχθηκαν υπέρ του αντιδραστικού Καλλικράτη και συνεχίζουν να τον υπερασπίζονται ακόμη και σήμερα. 
Από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κοσματόπουλο, εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώθηκε ότι ο συνδυασμός του έχει υποψηφίους από όλα τα κόμματα κι ότι υπάρχουν μέσα σ’ αυτόν και «κομμουνιστές». Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο διαβεβαιώνουμε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί που διαδίδονται στο Βελβεντό δεν έχουν καμιά βάση. Κανένας κομμουνιστής δεν συμμετέχει ούτε στηρίζει το συνδυασμό του κ. Κοσματόπουλου, ούτε κανενός άλλου συνδυασμού παρά μόνο της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Το σύνολο των κομμουνιστών δίνει ενιαία την μάχη και στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και στηρίζει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια και στο Δήμο και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.
Ειδικότερα η Κομματική Οργάνωση Βελβεντού του ΚΚΕ, η οποία έδωσε συσπειρωμένη τη μάχη στις προηγούμενες εκλογές του 2010 και δικαιώθηκε για την επιλογή της, με μοναδικούς υποψήφιους τους κομμουνιστές, κόντρα στο ρεύμα για αποχή που είχε δημιουργηθεί από συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις και τοπικούς παράγοντες, το ίδιο κάνει και τώρα με μεγαλύτερη δύναμη και πείσμα. 
Καλούμε όλους τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες, όλους τους φίλους και τους οπαδούς του κόμματος, γενικότερα το λαό, να καταδικάσει τέτοιου είδους πρακτικές και στις λίγες μέρες που έχουν απομείνει να δώσουν τη μάχη του ψηφοδελτίου, ώστε να φτάσει παντού, σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε γειτονιά, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σπίτι, να κάνουν την νύχτα μέρα.
Να δυναμώσουν όσο γίνεται περισσότερο τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ σε περιφέρεια και δήμο, να δυναμώσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.
Να στείλει παντού το μήνυμα ότι: «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει».

Κάνε την ψήφο σου δύναμη!
Ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Σερβίων - Βελβεντού
και στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Ισχυρό Κ.Κ.Ε. στην Ευρωβουλή.
08/05/2014