Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η ομιλία στη Φλώρινα του Θ. Καρυπίδη



Κεντρική ομιλία στη Φλώρινα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Θεόδωρος Καρυπίδης στην Πλατεία Γ. Μόδη, με μαζική συμμετοχή των πολιτών. Κατά την ομιλία του ανέλυσε τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία», με σημείο αναφοράς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής.
 
Επιπρόσθετα, ανέλυσε τα βασικά προτάγματα αντίστασης και διεκδίκησης που θέτει ο συνδυασμός, στην κατάτμηση και πώληση της ΔΕΗ, των ορυχείων, αλλά και στην εκχώρηση του υδάτινου πλούτου στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Στον επίλογο της ομιλίας του τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δώστε τον αγώνα με καθαρότητα, με προτάσεις, με τεκμήρια, με ενότητα, γιατί η νίκη που θέλουμε και θα έχουμε, θέλω να είναι καθαρή!»

«Κάντε όλοι την αυτοκριτική σας. Όλοι και εμείς και εσείς άπαντες. Να γίνουμε καλύτεροι. Ένας τόπος γίνεται καλύτερος όταν καλυτερεύουν οι πολίτες του!»

Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος, ο οποίος παρουσίασε το σύνολο των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία» για την Π. Ε. Φλώρινας.