Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος σε Καστανιά, Λάβα και Πλατανόρευμα



 «Είμαστε εδώ όχι για να υποσχεθούμε πράγματα ανεκπλήρωτα αλλά για να δώσουμε συνέχεια στο έργο μας, με διαφορετικές πλέον προϋποθέσεις. Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού είναι ισχυρός, υγιής οικονομικά χωρίς το δυσβάστακτο χρέος, με τα μεγάλα έργα να εκτελούνται ενώ ήδη έχουμε δρομολογήσει μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του δήμου για την επόμενη προγραμματική περίοδο. Τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν μπορούν και δεν θα επανέλθουν στο προσκήνιο».  
 

 Με αυτά τα λόγια ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού απευθύνθηκε στους κατοίκους της Καστανιάς αναφερόμενος σε έργα και παρεμβάσεις που εκτελέστηκαν μέσα στα τρία προηγούμενα χρόνια, με ταυτόχρονη αποπληρωμή του χρέους που κληρονόμησε ο νέος δήμος, καθώς και στην ετοιμότητα του δήμου για την νέα προγραμματική περίοδο της επόμενης πενταετίας. 

Ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης στις συναντήσεις του με δημότες της Καστανιάς, της Λάβας και του Πλατανορεύματος ανέπτυξε βασικές παραμέτρους του αναπτυξιακού σχεδιασμού και των δράσεων που ήδη έχουν δρομολογηθεί  και ουσιαστικά επιβεβαιώνουν την ετοιμότητα του Δήμου ώστε να εκτελεστούν νέα αναπτυξιακά έργα με σημείο αναφοράς τον πρωτογενή τομέα.
Παράλληλα κατέδειξε τους ανθρώπους του παλιού συστήματος που θέλουν να επανέλθουν με μοναδικό στόχο όπως τόνισε «να καταστρέψουν το Δήμο Σερβίων - Βελβεντού όπως το κατάφεραν με τον πρώην Δήμο Σερβίων συσσωρεύοντας ένα τεράστιο χρέος».