Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση υποψήφιου Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού με το Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης», Θανάση Κοσματόπουλου



Την Κυριακή συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι.
Εμείς υπηρετούμε την αλήθεια, οι άλλοι το ψέμα.
Εμείς υποσχόμαστε δικαιοσύνη, οι άλλοι την ανομία, την ανηθικότητα και τον εκβιασμό.
Εμείς την ορθολογική διαχείριση, οι άλλοι την κατασπατάληση των χρημάτων του Δήμου.
Έντρομοι απειλούν ότι θα απολύσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη να εργαστούν για να ζήσουν τις οικογένειές τους.
 
Αδίστακτα δεν χορηγούν άδειες σε επαγγελματίες, που τις δικαιούνται κατά παράβαση της νομιμότητας.
Συμπεριφέρονται ως Ναπολέοντες και Λουδοβίκοι.
Έχουν στήσει δίπλα στο εκλογικό τους κέντρο, αδιαφανή παράγκα, όπου οδηγούν τους ψηφοφόρους για να τους απειλήσουν, να τους εκβιάσουν και να τους υποσχεθούν, για να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να κλέψουν ψήφους και να αλλοιώσουν την βούληση τους. Η δημοκρατία θέλει αλήθεια, θάρρος και ισονομία. Η τακτική των αντιπάλων θυμίζουν μεθόδους Γκεστάπο και καθεστώτων νότιας Αμερικής.
 Ισχυρίζονται ότι προτεραιότητα τους είναι τα οικονομικά του Δήμου, ενώ η αλήθεια είναι ότι  διασπαθίζουν τα χρήματα των δημοτικών ταμείων. Καταγγέλλουμε ότι μοιράζουν χρήματα δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όταν πολλοί δημότες έχουν ανάγκη λίγων ευρώ.  Έκαναν χαριστική σύμβαση σε νεαρό δικηγόρο, γιο στελέχους του απερχόμενου Δημάρχου, με την οποία του χαρίζουν 15.000 ευρώ για εργασία που δεν θα κόστιζε πάνω από 2.000 ευρώ.
    Όμως οι περήφανοι και οι έντιμοι πολίτες του Δήμου μας δεν υπέκυψαν στις ανήθικες και εκβιαστικές αυτές μεθόδους. Οι περήφανοι δημότες του Δήμου μας, με την ψήφο τους θα στήσουν οδόφραγμα, θα εμποδίσουν και θα αποτρέψουν τα σκοτεινά σχέδια και με την ψήφο τους θα τους στείλουν στο περιθώριο για να διδαχθούν και να εμπεδώσουν ότι η Δημοκρατία θα νικήσει την ψυχολογική και ηθική τρομοκρατία.
     Έντρομοι θα χρησιμοποιήσουν τις ίδιες μεθόδους και τώρα. Όμως τους προειδοποιούμε ότι το φως της αλήθειας θα σκορπίσει το σκοτάδι της τρομοκρατίας.
    Το βράδυ της Κυριακής εμείς θα είμαστε η νέα Δημοτική αρχή και τα σχέδια των υπηρετών του πολιτικού αμοραλισμού και της ανηθικότητας θα έχουν πεταχτεί με την ψήφο σας στον κάδο απορριμμάτων, για να αποδειχθεί ότι οι πολίτες δεν εκβιάζονται, δεν απειλούνται, και δεν τρομοκρατούνται.