Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης για την απουσία του κ. Κοσματόπουλου από τηλεοπτική συζήτηση



Μόνον ως δείγμα περιφρόνησης προς τους πολίτες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού μπορεί να εκληφθεί η άρνηση – απουσία του κ. Κοσματόπουλου στην συζήτηση που είχε συμφωνήσει ο ίδιος να διεξαχθεί στον τηλεοπτικό σταθμό TOP CHANNEL.
 
 Ο κ. Κοσματόπουλος προτίμησε να φυγομαχήσει αντιλαμβανόμενος ότι δεν έχει να προτάξει επιχειρήματα και θέσεις, παρά μόνο ψεύδη, ανακρίβειες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.
 Το βέβαιο είναι ότι ο κ. Κοσματόπουλος με την συμπεριφορά του, για μία ακόμη φορά, αναγνώρισε την παντελή έλλειψη προγραμματισμού και σχεδίου για τον τόπο, την ανεπάρκειά του να αντιπαρατεθεί δημόσια κάτι που αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση και δείγμα σεβασμού προς τους πολίτες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
 Να σημειωθεί ότι η συζήτηση ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης όπως αρχικά είχε συμφωνήσει ο κ. Κοσματόπουλος. Ο ίδιος όμως ο κ. Κοσματόπουλος ζήτησε σε νέα του επικοινωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό, μία ημέρα νωρίτερα, η συζήτηση να διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης κάτι για το οποίο συμφώνησε ο επικεφαλής της ΄΄Ενωτικής Κίνησης΄΄ Δήμου Σερβίων - Βελβεντού και υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος.
 Ο κ. Κοσματόπουλος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώ δεν είχε καν την ευθιξία να ενημερώσει για την απουσία του.