Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

"Η ΝΔ είναι κόμμα- τραβεστί"

και γω που νόμιζα ότι ήταν μόνο πούστικο (φαίνεται ότι προχώρησε)*

Την παραίτησή του από τη ΝΔ υπέβαλλε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής, ο οποίος σε πολυσέλιδη επιστολή επιτίθεται στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά για τη συμφωνία του στη συγκυβέρνηση, ενώ χρησιμοποιεί εξαιρετικά σκληρές εκφράσεις και για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τη ΝΔ «κόμμα- τραβεστί» και τον Γ. Παπανδρέου «εθνοπροδοτική, εμετική μαριονέτα»!
«Είναι σκληρό να συντάσσεις ένα κείμενο που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα γράψεις. Πόσο μάλλον όταν πριν 2 χρόνια ήσουν ο συντάκτης μιας επιστολής νέων που καλούσαν τον Αντώνη Σαμαρά να αναγεννήσει την Πατρίδα και την Παράταξή του. Αλλά, όπως είπε και ο ίδιος, «δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από μία ακρωτηριασμένη συνείδηση» αναφέρει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ που παρά την αμέριστη συμπαράσταση των περισσότερων «σαμαρικών», δεν κατάφερε να εκλεγεί στην ηγεσία της νεολαίας της ΝΔ.

Σε άλλο σημείο μάλιστα υποστηρίζει ότι «με στόχο την υποταγή του ελληνικού λαού στις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων και της παγκόσμιας Νέας Τάξης, τα δύο κόμματα, με τη συνέργεια ή την ανοχή των υπολοίπων, σκηνοθέτησαν τη φαρσοκωμωδία του Μνημονίου, γνωρίζοντας τις τραγικές συνέπειές του και την απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας».
Χαρακτηριστική των απόψεών του Κ. Χατζή είναι και η παρακάτω αναφορά: «Βέβαια, για την εθνοπροδοτική, εμετική μαριονέτα που έπαιζε το ρόλο του Πρωθυπουργού και ονομάζεται Γιώργος Παπανδρέου, κάτι τέτοιο ήταν απολύτως αναμενόμενο. Λιγότεροι, όμως, φαντάζονταν ότι στο έργο ξεπουλήματος της εθνικής μας υπόστασης θα είχε συμπρωταγωνιστή τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον οποίο έπαιξαν «τον κακό και τον καλό μπάτσο», τον κακό που φέρνει τα μνημόνια και τον καλό που υποδύεται ότι δεν τα θέλει. Γιατί οι μάσκες της προδοσίας δεν έπεσαν με τη συγκυβέρνηση. Είχαν πέσει πολύ νωρίτερα»...

πηγή: star.gr και ΠΟΝΤΙΚΙ

* Σημείωση: Ζητώ συγνώμη από τους συνανθρώπους μας με τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις που τους συγχαίει το κείμενο με τους αΔέξιους κομπιναδόρους

Δεν υπάρχουν σχόλια: