Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

κο, κο, κο, κο, κάνουν οι κοτούλες

και να σκεφτεί κανείς ότι αυτός ο αψηλός, ξερακιανός κοκκοράκος μας κυβερνούσε και αποφάσιζε για την τύχη μας δύο χρόνια τώρα με τις κοτούλες του να κακαρίζουν χαρούμενα και «σοσιαλιστικά» με το κεφάλι στραμμένο –πάντα- προς τη δεξιά του κυρίου.
Χθες λοιπόν περιμέναμε σύσσωμο το κοτέτσι να επαναστατήσει εναντίον του κοκοράκου, που έχει λαλήσει τελείως, αλλά τι θα έπρεπε να περιμένουμε από ΚΟΤΕΣ;
Ορισμένες μάλιστα αρχιΚότες, τον είχαν ταράξει στο τσίμπημα τον ηλιθιοκοκκοράκο και χθες τον χειροκροτούσαν ή πιο σωστά τον φτεροκοπούσαν: η χοντροκότα Λούκα που πήρε και τα εύσημα, η κα(υ)ιλόκοτα απέδειξε περίτρανα τη λαική παροιμία (ε και γω λαός είμαι) που λέει : «το καυλ.. θέλει γαμησ.. και δε λέει να τ’αφήσει», η αριστερόκοτα/λυκοσβερκά νανόκοτα ο Μίμης … την εξυπναδίστικες μαλακίες του μόνο σε συνεντεύξεις τις πλασάρει και σε ηλίθια πολιτικά βιβλιαράκια. Και άλλες Αρχικότες είπαν και έκανα πολλά, αλλά χθες φτεροκοπούσαν.
Τελικά το πρόβλημα είναι στο κοτέτσι. Είναι τελείως λαλημένο …
Σε τέτοιες περιπτώσεις το κοτέτσι θέλει ξεπάτωμα. Δεν υπάρχει ελπίδα ανάταξης. Κόψιμο και στον καταψύκτη για ζεστές σουπίτσες το χειμώνα.

1 σχόλιο:

sottis είπε...

οι κοτες τουλαχιστον γεννανε και κανενα αυγο,αυτοι δεν προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ! :ρ