Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Φοβούνται τον ΠΑΟΚ!

Εκρηξη του διεθνούς τερματοφύλακα που καταγγέλλει διαιτησία και παρασκήνιο.

έλα ρε συ ... δε το πιστεύω



"Αν παίζαμε σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, σε άλλη χώρα θα είχαμε πολλές πιθανότητες να είμαστε πρωταθλητές". Ο Κώστας Χαλκιάς έβγαλε και χθες το παράπονό του. Σχεδόν 20 μέρες πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ, στην Τούμπα προσπαθούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν την ευκαιρία, που έχασαν φέτος και κυρίως, το πώς την έχασαν!
"Είναι κάτι, που δεν αποτελούσε στόχο στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά μας προέκυψε στην πορεία με τις εμφανίσεις, που κάναμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το πάρουμε, διότι είμαστε στην Ελλάδα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Στα παιχνίδια, που δεν ήμασταν καλοί, χάσαμε βαθμούς, όπως γίνεται σ΄ όλη την Ευρώπη, μόνο που αυτό δεν έγινε με τους ανταγωνιστές μας", είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, που έβγαλε παράπονο για τους διαιτητές.
"Δημιούργησαμε κάτι με πολύ κόπο και δεν μπορούν να έρχονται κάποιοι να το σβήνουν. Ποτέ δε ζητήσαμε βοήθεια, ζητήσαμε απλά σεβασμό, αλλά δυστυχώς δεν τον έχουμε. Στις αρχές του πρωταθλήματος, στη διάρκεια του πρώτου γύρου, αλλά και στο κομβικό παιχνίδι στο Χαριλάου, δεν είχαμε σεβασμό.
 
Το συγκεκριμένο, ήταν ένα κακό παιχνίδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με όλα όσα έγιναν, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Χάσαμε από έναν αντίπαλο, που μοναδικό σκοπό και στόχο είχε να μας κόψει βαθμούς", είπε ο Χαλκιάς, που στάθηκε πολύ στο Χαριλάου.
"Όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο μπορούσε να καταλάβει ότι σ΄ εκείνο το παιχνίδι, έπρεπε να γίνουν τρομερά πράγματα για να πάρουμε τους βαθμούς. Αν το είχαμε πάρει το παιχνίδι, δεν ξέρουμε τι θα γινόταν στα επόμενα παιχνίδια. Μετά από κάτι τέτοιο, όταν βλέπεις ότι σου κλέβουν τη χαρά, είναι δύσκολο να ανασυνταχθείς", είπε και συμπλήρωσε ότι "μας ικανοποιεί, πάντως, που μας αντιμετωπίζουν έτσι, γιατί αυτό δείχνει ότι άρχισαν να φοβούνται τον ΠΑΟΚ, φέτος δεν μας υπολόγιζαν, δεν υπολόγιζαν ότι μια ομάδα με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, θα έκανε τέτοια πορεία".
Κι επειδή η ζωή συνεχίζεται, ο Χαλκιάς αναφέρθηκε και σ΄ αυτά, που έρχονται.
"Έχουμε δύο παιχνίδια, που πρέπει να τα κερδίσουμε για να μπούμε με όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ, σ΄ αυτή την αποτυχημένη διαδικασία. Θα παλέψουμε για το καλύτερο, θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και κυρίως να μην κάνουμε αυτό, που κάναμε πέρσι, όταν μείναμε σε ότι πετύχουμε στα 30 παιχνίδια πρωταθλήματος. Αυτό μας ζήτησε κι ο προπονητής κι ελπίζω ότι στο τέλος, θα πάρουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή το καλύτερο".
Αύριο με Καβάλα. Ο Σάντος σκοπεύει να παρατάξει τον ΠΑΟΚ σε διάταξη 4-4-2, κάτι που σημαίνει ότι ίσως ξεκινήσει και τον Παπάζογλου στην ενδεκάδα, ως παρτενέρ του Μουσλίμοβιτς στην επίθεση, αφού ο Φιλομένο δεν είναι έτοιμος για 90 λεπτά. Πιθανότατα, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τους Χαλκιά, Αραμπατζή, Τσιρίλο, Μαλεζά, Λίνο, Φωτάκη, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Σορλάν, Παπάζογλου και Μουσλίμοβιτς.
"Κίτρινος" πυρετός. Στη διάθεση του Σάντος δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Γκαρσία (εκτίει την ποινή του), Κοντρέρας και Ίβιτς (και οι δύο θα λείψουν και από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη), ενώ νοκ άουτ είναι και ο τραυματίας Σνάουτσνερ. Στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξουν να πάρουν κάρτα κι όλοι όσοι είναι στο όριο, ώστε να "καθαρίσουν" ενόψει πλέι οφ.


Προβληματισμός για το οικονομικό
Το οικονομικό απασχολεί έντονα τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και έγινε θέμα συζήτησης στη χθεσινή συνάντηση, που έγινε το απόγευμα στην Τούμπα, που αφορούσε περισσότερο τις δραστηριότητες της "Τούμπα ΕΠΕ", παρά την ΠΑΕ.



Στον ΠΑΟΚ υπάρχει έντονος προβληματισμός για την κατάσταση στον οικονομικό τομέα, που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο από τον διπλασιασμό της φορολογίας στα συμβόλαια, καθώς ο φόρος βαρύνει τις ΠΑΕ.



Ήδη η διοίκηση Ζαγοράκη έχει να αντιμετωπίσει και το άνοιγμα, που θα φτάσει περίπου στα δύο εκατομμύρια με το τέλος της σεζόν, το οποίο στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να καλυφθεί από τα πρώτα έσοδα της νέας σεζόν. Στην Τούμπα συζητήθηκε επιδερμικά και το θέμα του γηπέδου, μετά και τις δηλώσεις του Θανάση Δεδέογλου, που προσφέρθηκε να παραχωρήσει 45 στρέμματα δίπλα στο κλειστό του μπάσκετ για την κατασκευή του, η διοίκηση θεωρεί ότι το νέο γήπεδο θα αυξήσει τα μεγέθη της ΠΑΕ και θα της δώσει ώθηση, αλλά είναι προφανές ότι είναι ένα θέμα, που δεν μπορεί να δρομολογηθεί άμεσα.



Η ασφάλεια Θεσσαλονίκης σχημάτισε δικογραφία σε βαρος δύο 22χρονων, που φέρονται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Οι δυο τους κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν οπαδό του Άρη, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων.



Του Γιώργου Κουβεντίδη από τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: