Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

άντε πάλι με τον (Σολωμόντειο) ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Κατατέθηκε προς ψήφιση το σχέδιο νόμου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ με ενσωματομένες τις αλλαγές και τις προτάσεις της ΚΕΔΚΕ. Η ψήφισή του αναμένεται για την μεθεπόμενη εβδομάδα.
Για το νομό Κοζάνης συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
1. Δήμος Κοζάνης με έδρα την Κοζάνη και ιστορική έδρα την Αιανή αποτελούμενος από τους δήμους α.Κοζάνης β. Αιανής γ. Ελιμείας δ. Δημητρίου Υψηλάντη ε. Ελλησπόντου, οι οποίοι καταργούνται.
2. Δήμος Βοΐου με έδρα τη Νέαπολη και ιστορική έδρα τη Σιάτιστα αποτελούμενος από τους δήμους α. Σιάτιστας β. Νεάπολης γ. Τσοτυλίου δ. Ασκίου και τη κοινότητα Πεντάλοφου, οι οποίοι καταργούνται.
3. Δήμος Εορδαίας με έδρα τη Πτολεμαΐδα αποτελούμενος από τους δήμους α. Πτολεμαΐδας β. Βερμίου γ. Μουρικίου δ. Αγίας Παρασκευής και τη κοινότητα Βλάστης, οι οποίοι καταργούνται.
4. Δήμος Βελβεντού - Σερβίων με έδρα τα Σέρβια αποτελούμενος από τους δήμους α. Σερβίων β. Καμβουνίων γ. Βελβεντού και τη κοινότητα Λιβαδερού, οι οποίοι καταργούνται.

Διαβάστε όλο το σχέδιο νόμου: (αν δεν έχετε γερακίσιο μάτι, πατήστε το fullscreen)


επιφυλάσσομαι για σχολιασμό ... Ας περιμένουμε να δούμε και τις αντιδράσεις των Βελβεντινών. Όσο για τους δικούς μας (όπως διαβάζω στο ai-vreS) αύριο το πρωί στις 11:30 θα γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την ...ονομασία του νέου Δήμου που όπως ανέφερα και παραπάνω θα είναι ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ-ΣΕΡΒΙΩΝ.
Πώς τα κατάφερε έτσι ο Ραγκούσης ώστε να μην είναι κανένας ευχαριστημένος;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο βελνετος και ο δημαρχος του φαινεται οτι έχασαν. αγωνιζονται απελπισμενα να ακουστει τουλαχιστον το ονομα του βελβεντου στο ονομα του δημου.
η διαχειρηση του ai-vres ειναι βελβενοκρατουμενη και κεινειται πλεον μονο προς αυτη την κατευθυνση

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο λογο το ai-vres δεν δημοσιευσε ενα σχολιμο οτι το βελβεντο δεν εχει τραπεζες υπηρεσιες καταστηματα αγορα σουπερμαρετ και εχει 4 χωρια φαντασματα; δεν εχει ιστορια και ειναι μια κελειστη κοινωνια αιώνων.δεν διαφερει πολυ ση πληθυσμο απο το λιβαδερο το δημο καμβουνιων.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Φίλε μου ο οποιοσδήποτε κάνει ένα αγώνα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος και για να τον χάσει. Όσον αφορά την ονομασία νομίζω ότι δεν υπήρξε συμμετοχή των βελβεντινών, απλά "χρύσωσαν το χάπι" από το Υπουργείο και μάλλον δημιούργησαν μεγαλύτερο πρόβλημα.
Αν θέλεις απάντησέ μου ειλικρινά: Εάν ήσουν Βελβεντινός θα ήσουν ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη;
Για το ai-vreS έχεις άδικο. Όταν παρουσιάζεις ένα θέμα και για να είσαι δίκαιος πρέπει να αναδεικνύεις τις "αλήθειες" όλων των πλευρών. Αυτό δεν θα πρέπει να παρεξηγείται...

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

το σωστό είναι να παραπονεθείς στο ai-vreS.Η μη δημοσίευση ενός σχολίου μπορεί και να οφείλεται και σε πρόβλημα της φόρμας του blog αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει φόρτος κίνησης.

Ανώνυμος είπε...

ο βελβεντος ξεκινησε εναν αγωνα μονος του χωρις αντιπαλο μπορουμε να πουμε. νικησε τον εαυτό του αλλα ξεσηκωσε θυελα με την επιτυχια του. τωρα τα πραγματα αλλαξαν και φαινεται να χανει αφου αρχισε να δημιουργει αντιπαλους και εχθρους. σιγουρα δεν θα ειναι ευχαριστημενοι.
τωρα για το ai-vres μακαρι να ειναι τα πραγματα οπως τα λες αλλα εχω ακουσει απο πολλους παραπονα οτι κοβει αβερτα οτι ειναι κατα του βελβεντου.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Οι "εχθροί" του Βελβεντού φάνηκαν απροκάλυπτα στη συνεδρίαση της ΤΕΔΚ που βγήκε η πρόταση για 4 δήμους. Σύσσωμοι οι τοπικοί ..άρχοντες (τρομάρα τους)τα βάλαν με το Βελβεντό Και τώρα του "δικού" μας του ξυνίζει η ονομασία ... "καραγκιοζιλίκια"

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ http://www.youtube.com/watch?v=VACyeSqoiPU

Ανώνυμος είπε...

βελβεντο πανε τα πανερακια που παιρνατε κατω απο το τραπεζι απο τις πολιτικες δυναμεις του τοπου ,και αυτο ξερετε γιατι γιατι ζειτε σε μια (επιπεδου) τριτοκοσμικη πολη που μου θυμιζει καποιες παλιες ελληνικες ταινιες που μαζευοταν ολοι οι χωριανοι και επειδη ενας μονο στο χωριο ηξερε γραμματα οτι τους ελεγε το επραταν .εσεις δλδ ειστε οι νοικοκοιραιοι και ολοι οι αλλοι ειμαστε ανοικοκυρευτοι τελος σε αυτη την καραμελα μαλλον αρπαχτηκα του δημοσιου χρηματος ησασταν και της διαπλοκης που για χαρη αυτων κανετε οτιδιποτε. τελος αυτα.