Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Συναυλία διαμαρτυρίας για τον "Καλλικράτη"

Συναυλία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη διασταύρωση από τους κατοίκους του Βελβεντού. Μια ακόμα εκδήλωση στα πλαίσια της αντίθεσης όλης της κοινωνίας, στη συνένωση με γειτονικούς δήμους. Όλο το Βελβεντό ήταν και πάλι εκεί, δηλώνοντας για μια ακόμα φορά τη θέλησή του να μείνει ανεξάρτητος δήμος.
Με το τέλος της εκδήλωσης έγινε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου για μισή ώρα, ως προειδοποίηση ότι οι κάτοικοι του Βελβεντού είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται.Χαρακτηριστικό της χθεσινής εκδήλωσης, αρκετοί ξένοι που ήρθαν για συμπαράσταση από άλλες περιοχές του νομού, κυρίως από την Κοζάνη. Ο αγώνας των Βελβεντινών βρίσκει συνεχή συμπαράσταση από πολλούς πια και έξω από το Βελβεντό, όπως φαίνεται και από τα μηνύματα που παίρνουμε στο facebook.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο ai-vres για τον υπουλο και εγκάθετο ρόλο που έπαιξε στην υποθεση να πολώσει τους κατοικους της περιοχής και να ακουστεί τελικά το όνομα του βελβεντου στο νεο δημο

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Φίλε τα παράπονα και τις ενστάσεις σου στο ai-vreS για να πάρεις και τις απαντήσεις σου. Εδώ δεν μπαίνουμε σε αυτή την ανώφελη διαδικασία της τοπικιστικής αντιπαράθεσης. Και αν θέλεις: ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ αν είναι Δήμος Σερβίων ή Σερβίων-Βελβεντού!!! Αρκετά προβλήματα έχουμε έτσι κι αλλιώς και καλά θά'ναι να ασχοληθούμε με αυτά.