Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Δημοσιογραφική αλητεία (;)

Άναυδος έμεινα παρακολουθώντας τη χθεσινοβραδινή (15/06/2019) στο West Channel που φιλοξενούσε (τρόπος του λέγειν) τους υποψηφίους δημάρχους για τον Δήμο Σερβίων.
Ένας δημοσιογράφος (τρόπος του λέγειν), που δήλωσε ότι είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά … όχι επίσημα, οπότε θεώρησε σωστό και δεοντολογικό να κάνει την κομματική δουλειά που του ανατέθηκε.
Εριστικός και επιθετικός με το καλημέρα απέναντι στο υποψήφιο του συνδυασμού ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ υποψήφιο Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου, βοηθητικός απέναντι στους υποψηφίους Δημήτρη Ζάκη και Βασίλη Κωνσταντόπουλο και ερωτικός «Ρίτσα μου, Ρίτσα μου, Λαζαρίτσα μου» απέναντι στη συνάδελφό του και υποψήφια Λαζαρίτσα (Ρίτσα) Σπυρίδου.
Δεν θα επεκταθώ σε συγκεκριμένα σημεία αυτής της κωμωδίας.
Αν είναι δυνατόν! Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, και αν πρέπει οπωσδήποτε να χαρακτηρίσω συντεχνιακά, ο μόνος χαρακτηρισμός που αρμόζει είναι δημοσιογραφική αλητεία.Υ.Γ. Ειλικρινά λυπάμαι για το West Channel


Υ.Γ.2. Αλήθεια, αυτός δεν ήταν που προπαγάνδιζε κατά καιρούς τον Χαραλαμπίδη (εκείνον τον ΠΑΣΟΚο που ξαμολύθηκε) και ένα βιβλίο του που κάτι έλεγε για ΠΑΣΟΚ και ΚΚΑΣΟΡ (ή κάπως έτσι);


Υ.Γ.3. Να τον χαίρεσαι τον υποψήφιό σου κε Σημανδράκο.
 
serviotis 
από τον ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ απολυτά αγαπητέ
Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος