Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ο Έρωτας χρόνια (εκλογές) δεν κοιτά

Το ‘χα ξαναγράψει, εδώ υπάρχει ΕΡΩΤΑΣ!
Είναι και Απρίλης πχια, λουλουδάκια, τραγουδάκια, Ανδρέας, «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες,..» και πάει λέγοντας ή καλύτερα και διηγώντας τα να κλαις.
Μπορεί να κυκλοφορεί ότι ο Green Bill πνέει τα λοίσθια και δυσκολεύεται να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο, μάλιστα τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, όμως το έτερον ήμισύ του βάζει πλάτες. Και αναφέρομαι στο γνωστό  blog ai-vres.
Ναι το blog που τάβαλε (άκουσον-άκουσον, να πέσει το Βυζάντιο να το πλακώσει) με τον Μπουκουβάλα (ή το αντίστροφο) βάζει πλάτες και επανδρώνει το ψηφοδέλτιο του Green Bill με «δικούς του» πρασινοφρουρούς – το πράσινο από τον Green Bill, μην πάει το πονηρό μυαλό σας αλλού.
Επανδρώνει λέμε, αλλά θα σας γελάσω: άνδρας θα’ναι, γυναίκα θα’ναι, ανδρόγυνο θα’ναι, μπατζανάκηδες; Μόλις ρουφιανέψω έγκυρες πληροφορίες θα σας ενημερώσω.
Αααα! Το άλλο καλό που μόλις ανίχνευσα: Ο Σταυράκης λέει τα βρήκε με τον άλλον, τον Πολυδεύκη ντε και θα κατεβάσουν μαζί ψηφοδέλτιο, αλά 1990 με σύνθημα «ΚΑΘΑΡΣΗ». Τώρα που το καλοσκέφτομαι στέκει, εντάξει ο Σταυράκης είναι γνωστός για την .. τιμιότητά του και ο Πολυδεύκης δεν είναι και …πρωτάρης.
Για να δούμε τι μας ξημερώνει ο Απρίλης. Α, και καλό μήνα!

Ο ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ

1 σχόλιο:

Υδραυλικός Αθήνα είπε...

μπράβο πολύ κάλο άρθρο, ευχαριστώ