Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

24ωρή Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Τα νέα στοιχεία για την ανεργία του Ιουλίου του 2012, έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη όλοι γνωρίζουμε, πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη κοινωνία ανέργων, με το ποσοστό σύμφωνα με τη Στατιστική Αρχή να εκτινάσσεται στο 25,1% και με το πραγματικό μέγεθος να είναι μεγαλύτερο και να σκαρφαλώνει στο 30% και στην περιοχή μας στο 35%.
Ενδεικτικό της ζοφερής κατάστασης και της οικονομικής κατάρρευσης που έρχεται,  αποτελεί η εικόνα της νεανικής ανεργίας, έως 24 ετών, που το ποσοστό αγγίζει το 55%, και η παιδική φτώχεια που ξεπερνάει το 22%.
Είναι παράλογο να συνεχίζονται αυτές οι επικίνδυνες υφεσιακές πολιτικές, των νέων ακόμα πιο σκληρών μέτρων, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της Τρόικας και «αφανίζουν» εργαζόμενους, συνταξιούχους, επιχειρήσεις και νοικοκυριά.
Που αφανίζουν την υγεία, την παιδεία, και κάθε οικονομική δραστηριότητα της χώρας, με κίνδυνο η κατάσταση να γίνει μη αναστρέψιμη.
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης μαζί με τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους εντείνει τους αγώνες και συμμετέχει στην 24ωρή Γενική Απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 (ημέρα συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και δίνει αγωνιστικό ραντεβού στη συγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: