Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – Πληρ.: κο Αθανασιάδη Αλέκο (Βουλευτή Κοζάνης)

Φανταστικά οικόπεδα με θέα τον Άθω και τα αυθαίρετα της Κασσάνδρας ή της Σιθωνίας.
Ευάερα, ευήλια, δυο βήματα από τη θάλλασα στη σκιά των πεύκων
ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ

Νομίζετε ότι κάνω πλάκα; Αμ δε! Αυτοί θα τα ξεπουλήσουν όλα. Διαβάστε από τα παραπολιτικά της Ελευθεροτυπίας (και θαυμάστε τον εκπρόσωπό μας στη Βουλή των Ελλήνων):

«Αντί για τη ΔΕΗ... πουλήστε τη Χαλκιδική»! Αυτή κι αν είναι πρόταση-βόμβα για να βγει η χώρα από την κρίση. Την κατέθεσε χθες σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «Σκάι» ο εκ Κοζάνης ορμώμενος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος Αθανασιάδης, ο οποίος αντιτάσσεται σθεναρά στα σχέδια νέας μετοχοποίησης της ΔΕΗ και απειλεί ότι μπορεί να μην ψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο.
Κατά τον νυν βουλευτή και πρώην επιχειρηματία-κατασκευαστή, «η Χαλκιδική είναι η γη Χαναάν των Βαλκανίων με ατελείωτες εκτάσεις που μπορούν να πουληθούν -όχι απλά να αξιοποιηθούν- για να γίνουν τουριστικές μονάδες». Ο ίδιος μάλιστα πρότεινε στο ΠΑΣΟΚ λύσεις α λα Βατοπέδιο, λέγοντας ότι «αυτό που έκαναν οι Βατοπεδινοί με το πολύ μυαλό τους, θα μπορούσαμε να το κάνουμε κι εμείς όταν πήραν τα 62 οικόπεδα-φιλέτα στο Πανόραμα και ήξεραν ότι θα έβγαζαν πολλά δισ.».

Παρεμπιπτόντως, ο εν λόγω βουλευτής έχει στην κατοχή του τρία αγροτεμάχια έξι στρεμμάτων στη Χαλκιδική και άλλα 11 στην Κοζάνη, έκτασης 40 στρεμμάτων. (η πληροφορία υποθηκοφυλακείου από το kozan.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: