Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

όλα τα είχατε στην Κοζάνη οι ΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ σας λείπανε ...

Ο σούρδικος κώλος σας και η νεοελληνική χαζοχαρουμενιά τα θέλει ... Δεν μπορεί ο κόσμος να χάνεται (κυριολεκτώ) να έχουμε πρωτιές στην ανεργία στην περιοχή μας και αντί να κινητοποιείστε για τα αυτονόητα, δημιουργείτε ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για εφαρμογή του ...αντικαπνιστικού νόμου !!! Ρε δεν κοιτάτε έξω από τα αποστειρωμένα δωμάτιά σας για να δείτε την κάπνα και τη μαυρίλα, το τσιγάρο σας πείραξε; Και από πότε οι πολίτες (κινάμενοι και κουνάμενοι) αναλαμβάνουν το έργο της δημοτικής ή ΠΑΠΟΥΤΣικής αστυνομίας; Δείγμα των καιρών, μαλάκυνση εγκεφάλου; και τα δύο; Ίσως, αλλά διαβάστε (μετά πρωινού καφέ και τσιγάρων) το σχετικό ρεπορτάζ του Π.Π. από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟΥ, σα χιουμοριστικό-παρακαπνιστικό σχόλιο, και ...  ν' αγιάσει το χέρι σου κοπελάρα μου!

Επεισόδιο καπνιστών-αντικαπνιστών στο κέντρο της Κοζάνης!
Το πρώτο περιστατικό με… «θερμό» επεισόδιο μεταξύ καπνιστών και αντικαπνιστών είχαμε χθες, γύρω στις 12 το μεσημέρι, σε ξενοδοχείο της Κοζάνης! Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου», στο χώρο του καφέ του ξενοδοχείου μπήκαν δυο τουλάχιστον παρέες, αποτελούμενες από μέλη της νεοσύστατης Κίνησης Πολιτών για την εφαρμογή του Νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους. Μετά από λίγο έφτασαν στον ίδιο χώρο άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας, έχοντας δεχθεί τηλεφωνική καταγγελία από τους εν λόγω πολίτες, για κάπνισμα εντός του χώρου του ξενοδοχείου. Στη θέα της Δημοτικής Αστυνομίας υπήρχε εντονότατη αντίδραση των θαμώνων, ειδικά κατά των πολιτών που προχώρησαν στην καταγγελία, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο και σε μια κυρία που….συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να καπνίζει! Τότε η ίδια ζήτησε να μάθει ποιος από τους παρόντες έκανε την καταγγελία και, όταν εμφανίστηκε ένας εκ των πολιτών, του επιτέθηκε φραστικά κάνοντας λόγο για «καταδότες» και, σύμφωνα με μαρτυρίες, του κατάφερε και ένα μικρό..χαστούκι!!!
Φυσικά, το εν λόγω περιστατικό αναστάτωσε το κέντρο της Κοζάνης, ενώ ειδοποιήθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αποστολίδης, ο οποίος, μιλώντας στον «Πρωινό Λόγο», τόνισε πως «αυτό που έχω πει στη Δημοτική Αστυνομία είναι να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της, σύμφωνα με το Νόμο…». Ο κ. Αποστολίδης είχε χθες τα πρωί συνάντηση με τα μέλη της Κίνησης Πολιτών για την εφαρμογή του Νόμου περί απαγόρευσης καπνίσματος και φέρεται και εκείνος προβληματισμένος από το πρώτο αυτό επεισόδιο στην πόλη της Κοζάνης, γιατί ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να δούμε και άλλα, ανάλογα περιστατικά. Πάντως, οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και οι πληροφορίες περί τροποποίησης στον αντικαπνιστικό νόμο ίσως ηρεμήσουν την κατάσταση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: