Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

το έργο το έχουμε ξαναδεί κι άλλες φορές ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ

Ποιος δε θυμάται το Δεκέμβρη του ’08 και τους θανάτους των αθώων συνανθρώπων μας στη Marfin. Η επανάληψη της ίδιας πρακτικής από την πλευρά της κυβέρνησης αποδεικνύει ότι το κολπάκι του φορτώματος ευθυνών και του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, πιάνει και αποδίδει τα αναμενόμενα (μέχρι πότε;).
«Επίθεση του πρωθυπουργού στην Αριστερά» ήταν οι πηχαίοι τίτλοι των ηλεκτρονικών και εντύπων ΜΜΕ χθες με θέμα-αιτία την κατάληψη της Νομικής από ομάδα μεταναστών και το «γνωστό θύμα» την Αριστερά (και πιο στοχευμένα το Συνασπισμό), που το μόνο που κάνει, και έκανε και στις προαναφερόμενες περιπτώσεις, είναι να ΒΛΕΠΕΙ το πρόβλημα, να προτείνει λύσεις με γνώμονα την ανθρώπινη διάσταση των προβλημάτων και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Με το να «φορτώνει» προβλήματα, η κυβέρνηση, που έχει χρέος η ίδια να αντιμετωπίσει,. σε άλλα κόμματα (κοινοβουλευτικά ή μη) το μόνο που δείχνει είναι ότι δεν έχει τα κότσια να επιτελέσει το έργο της, και έχει επαναπαυτεί στη συκοφάντηση της Αριστερά, ή οποία δεν κάνει κάτι άλλο από το να υπερασπίζεται τα πιστεύω της και την ιδεολογία της. Το πρόβλημα της μετανάστευσης δεν είναι μόνο πρόβλημα μιας ιδεολογίας, αλλά πρόβλημα της κοινωνίας μας, της ανεκτικότητας και της ανθρωπιάς μας, αλλά και όλων των δυτικών κοινωνιών, που θα πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθούν σοβαρά και με ανθρωπιά με αυτό το πρόβλημα.

Αφορμή για το δικό μου σχόλιο η αναφορά-σχόλιο του ΑΝemos:
Νομική: Η πιο καλοστημένη προβοκάτσια μετά τη "Μαρφίν"
Η "υπόθεση της Νομικής" είναι μία από τις πιο καλοστημένες προβοκάτσιες μετά το κάψιμο της "Μαρφίν". Μ' ένα σμπάρο δέκα τρυγόνια!
Με μια Νομική ξεχνάς "φράχτη" του Εβρου, δίκη Κορυδαλλού, διόδια, απεργίες, Μιχαλολιάκους, φορονομοσχέδιο, τζογονομοσχέδιο, εξεγέρσεις σε Τυνησίες και Αίγυπτο. Τα πάντα!
Ταυτόχρονα είναι μια εξαιρετική αφορμή για ολομέτωπες επιθέσεις κατά του ασύλου, των μεταναστών, της Αριστεράς!
Μια τραγωδία σε εξέλιξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια: