η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Ο Δεσπότης Σερβίων και Κοζάνης και ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων μηνύουν το blog ai-vreS !!!

Σχόλιο: Για τον Μητροπολίτη ... τί να πω; Για τον πρώην πάλι ... ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ (θα αναληθεί αυτό με την πρώτη ευκαιρία, αν και κατά καιρούς αναφερθήκαμε στον τρόπο λειτουργίας, "αντίγραφο" προηγουμένων -όχι 8ετιών-  επταετιών ) ...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος και ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων κ. Δημοσθένης Κοκολιός έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του blog ai-vreS !!!
Ήδη καλούνται για μάρτυρες και ταλαιπωρούνται ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μας οι οποίοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BLOG.
Στο Α.Τ. Σερβίων έχουν κληθεί μάρτυρες (γνωρίζουμε ποιοι) προκειμένου να καταθέσουν τη σχέση τους και ό,τι γνωρίζουν για το blog ai-vreS στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται.
Προφανώς κάπου χτυπήσαμε φλέβα! Προφανώς λέμε αλήθειες!
Για ποιο λόγο ενοχλήσαμε; Γιατί θέλει κάποιος να φιμώσει το blog ai-vreS;
Για τον πρώην Δήμαρχο δεν μας εκπλήσσει. Μας έχει απειλήσει μέσω τρίτων πολλές φορές. Δεν αντέχει στην κριτική και το έχει αποδείξει, άλλωστε οι φαύλοι άνθρωποι (ανοίγουμε και κανένα λεξικό Δημοσθένη για να δούμε τι σημαίνει) ενοχλούνται όταν τα πεπραγμένα τους κρίνονται και βγαίνουν στην επιφάνεια...
Για τον Δεσπότη μας τι να πούμε; Μάλλον η "ελέω Θεού" εξουσία του δίνει το αλάθητο, όπως τότε με την περίπτωση της αυτόχειρος με τα αποδεδειγμένα ψυχολογικά προβλήματα που σχολίασε όλος ο Νομός και δημοσίευσαν οι περισσότερες εφημερίδες...

από το ai-vreS

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
Νομικοί κύκλοι στην Κοζάνη, σημεραέδωσαν την πραγματική διάσταση των γεγονότων και τα πράγματα είναι τελείως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
Ποτέ δεν εγινε μήνυση, και εναντίον ΚΑΝΕΝΟΣ.
Ποτέ δεν εγινε μήνυση απο τον πρώην δήμαρχο, εναντίον του blog Ai-vres, οπως παρουσιάζεται απο τον διαχειριστή του μπλόγκ.
Η αλήθεια είναι οτι πρίν 2 χρόνια, ο πρώην δήμαρχος εκανε μηνυτηρια αναφορά εναντίον -κάποιοων - ανωνύμων σχολίων για κάποιους τότε χαρακτηρισμούς και ΟΧΙ εναντίον του Αιβρές.
Απλά, τώρα ο εισαγγελέας, στο πλαίσιο της ερευνας, κάλεσε μερικούς μάρτυρες για την όλη υπόθεση και τίποτε περισσότερο.
Συνεπώς, ΠΟΤΕ δεν εγινε - ουτε και πρόσφατα -μηνυση απο τον τεως δήμαρχο εναντιον του μπλόγκ, αυτη είναι η μόνη αλήθεια και ολα τα άλλα γινονται απο το μπλόγκ Aibres για...τηλεθέαση!!!-επισκεψιμότητα!!!
Ολη αυτη η εξέλιξη είναι άσχετη με την υποθεση καταγγελια του μητροπολιτη, οπως διατείνεται το μπλόγκ...

Ο...ερευνητής