Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους»

Την ώρα που όλοι προσπαθούμε να τα «μαζέψουμε» από δω και από κει για να βγάλουμε το μήνα. Την ώρα που η πλειονότητα της ελληνικής νεολαίας τρέχει και δε φτάνει για ένα μηνιάτικο 600 ευρώ. Την ώρα που προσπαθούμε να χωνέψουμε από το μεγάλο φαγοπότι της Παγκάλειας ηλιθιότητας και χοντροπετσιάς, να’σου και ο εκπρόσωπός μας στη βουλή των Ελλήνων, ο γνωστός Αλεκούκος, ή κατά κόσμον Αλέκος Αθανασιάδης να προκαλεί το πανελλήνιο με τη γαλαντομία του.
Στη «ΖΟΥΓΚΛΑ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, χθες το βράδυ, σχολιάζοντας την προμήθεια 17000 ευρώ από υφυπουργό της τροϊκανής κυβέρνησης για εξοπλισμό του γραφείου της, απαξίωσε το ευτελές ποσό, που για τον ίδιο (όπως είπε) ήταν τρεις έξοδοι για …ψάρια!!!
Λοιπόν φίλοι μου 17.000 ευρώ χρειάζεται ο κύριος για να βγει τρεις φορές για …ψάρια.
Έτσι αντιλαμβάνονται τα χρήματα του ελληνικού λαού οι αντιπρόσωποί μας, «που λέει ο λόγος». Όχι κε Αθανασιάδη δεν το λέει ο λόγος, εσύ το είπες.
Από αυτούς του κυρίους περιμένουμε να σεβαστούν τη θυσία του ελληνικού λαού που επωμίσθηκε να πληρώσει το γαμησιάτικο πολιτικό μαύρο χρήμα τους.
ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ … ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Υ.Γ. Παρακαλούμε όποιος πετύχει τον εν λόγω κοζανίτη βουλευτή μας σε ψαροφαγία, παρακαλώ ΠΟΛΥ να με ενημερώσει τι (σκατά) ψάρια τρώει;
Δείτε το βιντεάκι από το zougla.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο "κύριος" Βολευτής είναι εκτός γενικώς ... Αλλά θα τα πούμε στις επόμενες εκλογές Αλεκούκο ... Αν είσαι υποψήφιος γιατί με τις αρχιδιές σου, χλωμό το βλέπω...