Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΗ Π.Π.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η ΠΠΕ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στη συνεδρίασή της (9/11/10), σε ότι αφορά στη στάση της ΔΑ στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
«Στο δεύτερο γύρο, σε 11 περιφέρειες, σε πλειάδα Δήμων, οι δυνάμεις της ΔΑ δεν συμμετέχουν στους συνδυασμούς που διεκδικούν τη διοίκηση των αυτοδιοικητικών οργάνων.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν αδιαφορεί για το αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις. Μας ενδιαφέρει ποιος ή ποια θα είναι ο μελλοντικός δήμαρχος ή περιφερειάρχης.

Προφανώς οι πολίτες δεν είναι χειραγωγούμενοι. Εμείς επαναφέρουμε τα κριτήρια με τα οποία διαμορφώσαμε τις επιλογές μας και καλέσαμε τους πολίτες να τις στηρίξουν. Με τα ίδια κριτήρια τους καλούμε να ψηφίσουν και στο δεύτερο γύρο μεταξύ των δύο που αναμετρώνται και δεν αποτελούσαν την επιλογή τους στον α΄ γύρο.
Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή των κατάλληλων σχημάτων, όπου αυτό είναι δυνατόν, προσδιορίζαμε: τα προγράμματα, το πνεύμα συνεργασίας που έχουν επιδείξει ή εγγυώνται ότι θα επιδείξουν, τη φερεγγυότητα των προσώπων, τα ηθικά στοιχεία και χαρακτηριστικά των υποψηφίων, καθώς και τις δεσμεύσεις που θα αναλάβουν αυτοί για την αξιοπιστία του θεσμού της αυτοδιοίκησης. Καλούμε τους πολίτες να πάρουν μαζικά μέρος στο β΄ γύρο των εκλογών και να ψηφίσουν θετικά».
ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΠΕ
10/11/10 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: