Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Στόχος μας είναι να φέρουμε το λαό στην εξουσία

«Ευτυχώς που υπάρχει διαφορετικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Στόχος μας δεν είναι να αλλάξει ο Σαμαράς και να έρθει ο Τσίπρας. Στόχος μας είναι να φέρουμε τον λαό στην εξουσία» τονίζει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

Σε συνέντευξή του στην Realnews, τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να το εκφράσει αυτό το αίτημα και να το πραγματοποιήσει. «Στόχος μας είναι να αντικαταστήσουμε το προσωποκεντρικό καθεστώς της εξουσίας με την εξουσία του λαού. Αυτή την προσπάθεια εκφράζει τώρα ο Τσίπρας και πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να τη διαχειριστεί» τονίζει.
Αναφερόμενος στη θέση του Παναγιώτη Λαφαζάνη για έξοδο από το ευρώ ο Μανώλης Γλέζος τονίζει ότι δεν πρόκειται για διχαστικό ζήτημα στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αποφασίζει κανένας μόνος του για τους άλλους. Κανένας δεν διαγράφει την άποψη του άλλου. Και η άποψη του Λαφαζάνη καταγράφεται ως μια διαφορετική άποψη. Και από την αρνητική της πλευρά παίζει τον ρόλο της αυτή η άποψη. Υποχρεώνει την πλειοψηφία να σκεφτεί μία, δυο και τρεις φορές αν έχει κάνει λάθος. Για μένα, ευτυχώς που υπάρχει διαφορετικότητα».

Πηγή: in.gr