Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των εισόδων της πόλης της Κοζάνης



Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των τριών υπεραστικών οδών - εισόδων στην πόλη της Κοζάνης. Η συνεργασία της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. με την Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης ήταν αρμονική και στέφθηκε από επιτυχία, παραδίδοντας στους πολίτες της Κοζάνης και στους ταξιδιώτες, τους δρόμους αυτούς καθαρούς. Οι υπεραστικές οδοί – είσοδοι είναι:
 

-            Η βόρεια είσοδος της Κοζάνης από Πτολεμαΐδα.
-            Η ανατολική είσοδος της Κοζάνης από Θεσσαλονίκη.
-            Η δυτική είσοδος της Κοζάνης από Ιωάννινα.
Κλιμάκια καθαρισμού στελεχωμένα από την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. και τον Δήμο Κοζάνης, απασχολήθηκαν για τρεις ολόκληρες εβδομάδες και προχώρησαν στον καθαρισμό του οδοστρώματος, των ερεισμάτων, των ενδιάμεσων διαχωριστικών νησίδων και των πλαϊνών τάφρων και πρανών στις παραπάνω υπεραστικές οδούς. Το συνολικό βάρος απορριμμάτων που μαζεύτηκαν έφτασε τους 10 τόννους. 
Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης προς τους δημότες της Κοζάνης αλλά και των επισκεπτών της πόλη μας, οι δυο φορείς προέβησαν σε αυτή την ενέργεια, προσφέροντας στην ασφάλεια και την υγιεινή των ταξιδιωτών, που χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους δρόμους.
Ταυτόχρονα όμως θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι η καθαριότητα των δρόμων και των προσωρινών χώρων στάθμευσης είναι καθήκον όλων μας. Επίσης η αποφυγή απόρριψης πλαστικών και χάρτινων συσκευασιών (μπουκάλια, ποτήρια, σακούλες και χαρτοπετσέτες) έξω από το αυτοκίνητο είναι υποχρέωση για την ασφάλεια προς τους υπόλοιπους οδηγούς, εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των νεότερων γενιών. 




        ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 6Ο χλμ Κοζάνης-Πτολεμαϊδας    Τ.Θ.155   501 00  Κοζάνη
ΤΗΛ.: 24610 45531-33   FAX:  24610 45532 E -mail: diadyma@hol.gr