Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Όλοι και όλες στις Απεργίες του Μάρτη και στα απεργιακά συλλαλητήρια. Να τελειώνουμε με την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και τα μνημόνια



Τα απεργιακά συλλαλητήρια και οι απεργίες στο δημόσιο τομέα μέσα στον Μάρτη τις μέρες ψήφισης του νομοσχεδίου για τη δημόσια διοίκηση μπορούν να αποτελέσουν την απαρχή της ριζοσπαστικής, προοδευτικής ανατροπής. 
 
H 22 Μάρτη είναι μέρα ορόσημο με τις πρώτες καθαρές απολύσεις μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο, καθώς χιλιάδες σχολικοί φύλακες, καθηγητές τεχνικής εκπαίδευσης, εργαζόμενοι σε υπουργεία θα πεταχτούν στην ανεργία.
Το διάστημα αυτό η επίθεση των μνημονιακών δυνάμεων ενάντια στον κόσμο της εργασίας κορυφώνεται: κλείσιμο  των πολυιατρείων και υποβάθμιση των μονάδων  του ΙΚΑ-ΕΟΠΠΥ, περαιτέρω εκτίναξη ανεργίας, μαζικές απολύσεις, αυταρχισμός.
Η ανάγκη μαζικής συμμετοχής στα απεργιακά συλλαλητήρια του Μαρτίου καθίσταται επιτακτική.
Συνδικάτα, φορείς και πολίτες της ΠΕ Κοζάνης με τη μαζική συμμετοχή εργαζόμενων, ανέργων και συνταξιούχων πρέπει να οργανώσουν την αντεπίθεση απέναντι στην εγκληματική μνημονιακή πολιτική που βυθίζει την χώρα στο σκοτάδι.
Η οργάνωση του αγώνα και η συμμετοχή στα απεργιακά συλλαλητήρια μπορεί και πρέπει να γίνουν η αφετηρία της αντεπίθεσης του κόσμου της εργασίας.
Να αντισταθούμε στην κατάργηση των κοινωνικών αγαθών, στο κλείσιμο των πολυϊατρείων, των νοσοκομείων, των σχολείων, των παιδικών σταθμών.
Να αντισταθούμε στις απολύσεις και τον εργασιακό μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν.
Να πούμε όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και της δημόσιας περιουσίας.
Να σταματήσουμε το έγκλημα της εκχώρησης της ενέργειας, των κοινωνικών αγαθών και του φυσικού πλούτου της περιφέρειας ΔΜ που βρίσκονται στο στόχαστρο των αρπακτικών της αγοράς.

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 11π.μ:
-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ